economia

Platges plenes i negocis tancats a Platja de Muro

La majoria de negocis de l'oferta complementàra no han pogut reobrir en plena temporada alta

Platges+plenes+i+negocis+tancats+a+Platja+de+Muro

Platges plenes i negocis tancats a Platja de Muro. Aquest diumenge la imatge a primera línia de costa no difereix gaire de la d’altres temporades. A segona línia destaca l’obertura d’un establiment hoteler de la cadena Iberostar.

Una estampa que contrasta amb la de l’oferta complementària, on la majoria de negocis estan tancats. Instal·lacions de lloguer de vehicles, supermercats o tendes de roba no han pogut obrir en temporada alta. És un dels efectes de l’impacte econòmic de la Covid-19.

Entre els banyistes, sensacions creuades: per una banda senten alegria per redescobrir l’illa en una temporada tan atípica, però per l’altre perceben la preocupació ja que gran part de l’activitat econòmica de la zona està paralitzada.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Onofre Plomer Perello 10/08/2020

    Hola soy residente de Playas de Muro y quiero decir que no estoy de acuerdo con este reportaje ya que no se ajusta a la realidad ya que hay bastantes hoteles abiertos aunque sin estar con la ocupación completa en cuanto a la oferta complementaria es verdad que no están todos abiertos como los hoteles pero hay bastantes locales como son bares,restaurantes,supermercados y alquiler de coches abiertos y dan vida a la zona y con este reportaje la gente que no nos ha visitado parece que dais a entender que es una zona turística desolada y es todo lo contrario es de las zonas de Mallorca en proporción a las plazas turísticas con más ocupación

Cercador |


més contingut relacionat

Neix la nova Associació de Joves Empresaris de Balears

Constituïda en plena crisi, AJE vol fomenar l'empreneduria i l'ocupació de qualitat

Les acadèmies d’ensenyament privat de Menorca temen una pujada de l’IVA que les obligui a tancar

Alerten del risc que proliferin les classes de repàs particulars il·legals i esperen que la proposta del Ministeri d'Hisenda no...

Les perruqueries de Menorca preparen l’aturada contra l’IVA per al novembre

Reclamen que es consideri un bé de primera necessitat, i tornar a l'IVA reduït, que actualment és del 10%

Fitur se celebrarà del 19 al 23 de maig de 2021

La fira turística s'ajorna per mor de la Covid