SOCIETAT

Platja de Muro zonificarà l’espai de la platja per edats per poder garantir les normes de seguretat

Els municipis de la zona Nord de Mallorca es preparen davant la possibilitat que dilluns arribi la Fase 2


Al Port d’Alcúdia els para-sols s’han col·locat a vuit metres de distància l’un de l’altre, el doble del que marquen els protocols de seguretat. Ho ha decidit el comitè de gestió de la COVID-19 constituït per dissenyar protocols de prevenció i actuació en les zones de bany.
Quant a la resta de serveis, com els quiosquets i els esports nàutics, es preparen concessions especials per afavorir l’obertura dels negocis. Alguns serveis no estaran a punt per a la setmana que ve, però les gandules i els para-sols ja funcionaran si finalment Mallorca passa a la fase 2.

Pollença, de moment, no ha instal·lat cap servei de platja, esperen a veure com evolucionarà l’afluència de turistes i banyistes per fer les inversions. Les concessions d’enguany es faran per un any i ho tramitaran directament les empreses interessades. L’Ajuntament no ha estat a temps de tramitar els concursos de les explotacions.
A Platges de Muro a partir de demà dijous es començaran a delimitar els espais que ocuparan les gandules i es marcarà amb un dispositiu GPS. S’han de mantenir les distàncies de seguretat que marca la llei, però el consistori ha anat més enllà i zonificarà l’espai per grups d’edat. És a dir, habilitarà un espai per a persones majors de 70 anys, un altre per a famílies amb nins i un altre per a persones majors de 14 anys cap endavant.
Tot i les mesures i normatives, els consistoris recorden que la responsabilitat per garantir la seguretat dependrà de cadascú.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |