X

“Playfulness”, la diversió com element per pal·liar l’estrés

Una vintena de professionals de salut mental de la comarca d'Inca han aprés aquestes tècniques per gestionar millor la saturació del dia a dia

16/12/2023

“Playfulness”, la diversió com element  per pal·liar l’estrés

L’humor és el millor aliat per pal·liar l’estrés i el ritme frenètic del dia a dia. Per això, una vintena de professionals de la salut mental a Inca participaren aquest divendres en una sessió de “playfulness”, una activitat que posa el focus en el fet de gaudir el moment a través del joc.

Aquest ha estat un dels exercicis que el psicòleg, Eduardo Jàuregui, ha ensenyat en una de les sessions de “playfulness”: una activitat, inspirada en el mindfulness, o consciència plena, que posa l’atenció plenament en la diversió a través dels jocs o les arts. L’objectiu de les tasques no és millorar ni aconseguir l’èxit; sinó gaudir d’activitats que suposin un desafiamnet, com dibuixar una persona.

Una vintena de professionals de salut mental de la comarca d’Inca han aprés aquestes tècniques per gestionar millor la saturació del dia a dia. D’aquesta manera, el “playfulness” obre noves dinàmiques per deixar d’anar en pilot automàtic i gaudir del camí en el moment.

16/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris