Ple de victòries illenques a la LEB Plata

El Sant Antoni s'imposà al Gran Canària, el Palmer Bàsquet Mallorca va superar el Salou i el Fibwi Palma va derrotar el Tarragona a Son Moix

09/10/2023

16

Estrena amb triomf de tots els equips illencs a la LEB Plata. El Sant Antoni va ser el primer a entrar a escena. Els eivissencs s’imposaren a la pista del Gran Canària, per 67 a 71, en un partit molt igualat que no es va decidir fins al darrer quart. El Palmer Bàsquet Mallorca va guanyar a Salou per 61 a 77. El trident format per Toni Vicens, Asier Zengotitabengoa i Sergio Mendiola va liderar els mallorquins que, a més, debutaven a la categoria. El Fibwi Palma ha estat l’únic que ha començat la temporada a casa. A Son Moix ha sumat la primera victòria del curs contra el Tarragona. David Font i Longarela han dinamitat el partit des del perímetre, i Suskacevic hi ha posat l’equilibri a la pintura. Al descans, l’equip de Pau Tomàs ja guanyava de 15 punts. Una diferència que ha sabut gestionar fins al 96 a 80 definitiu. L’ex de l’Hestia Menorca, Longarela, ha estat el màxim anotador del Bahía San Agustín amb 22 punts.