X

Ple extraordinari el pròxim 24 d’octubre al Consell de Menorca sobre l’abocament d’animals morts a Milà

Els dos partits de l'oposició especifiquen que els primers resultats de la investigació interna del Consell hi aporten encara més dubtes

04/10/2022

Ple extraordinari el pròxim 24 d’octubre al Consell de Menorca sobre l’abocament d’animals morts a Milà

El Consell de Menorca accedeix a la petició de l’oposició i convocarà un ple extraordinari i urgent el proper dia 24 d’octubre per traslladar tota la documentació sobre l’abocament d’animals morts a Milà a la Fiscalia de Medi Ambient. PP i C’s han registrat aquest dilluns la petició i porques hores després ha estat acceptada.

En el seu escrit, els dos partits de l’oposició especifiquen que els primers resultats de la investigació interna del Consell aporten encara més dubtes sobre les irregularitats detectades a Milà. La polèmica sorgeix arran de l’aparició de restes animals a l’abocador, una pràctica il·legal ja que s’han d’incinerar.

En un comunicat, el Consell recorda que el conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Josep Juaneda, havia proposat la realització d’aquest ple el 6 o 17 d’octubre, però l’oposició ho ha rebutjat per indisponibilitat.

04/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT