Poblense, Santanyí i Llosetense, líders de Tercera després de dues jornades disputades

El jugador del Poblense Miquel Jaume protagonitza la jornada amb un gol olímpic

14/09/2021

I aquesta segona jornada ens ha deixat un autèntic golàs. Ha estat al partit entre l’Inter Eivissa i el Poblense. L’autor: Miquel Jaume. El futbolista del conjunt pobler es prepara per fer un servei de cantonada al minut 86. El lateral sorprèn el porter amb un xut directe amb l’exterior de la cama esquerra que acaba al fons de la xarxa. Golàs olímpic de Miquel Jaume que deixa tothom bocabadat. Sens dubte serà una de les dianes de l’any a Tercera Divisió.

La de Miquel Jaume va ser la darrera diana de la golejada 0 a 3 del Poblense al camp de l’Inter Eivissa. El marcador el va obrir Alorda al minut 33 amb un xut des de fora de l’àrea. Ja al segon temps, Mateu Ferrer va marcar el 0 a 2 després d’una jugada embolicada dins l’àrea del conjunt pitiús. El Poblense és líder de Tercera amb sis punts.

L’altra imatge de la jornada la varem veure al Collerense-Mallorca B. En aquest cas, el més destacat va ser la quantitat de targetes grogues que va treure el col·legiat Juan Pacheco Guijarro. Fins a 13 vegades va repetir aquest gest. 8 vegades al Collerense i 5 al Mallorca B. A més, l’àrbitre també va treure una vermella, en aquest cas al tècnic del Coll d’en Rabassa, Miguel Ángel Espadas.

A banda de la quantitat de targetes, a ca na paulina també es varen veure gols. UN a 2 varen guanyar els de Julian Robles. Ben prest, al minut 7, Ibrahim Diabaté va encetar el marcador per als mallorquinistes amb una gran rematada de cap. Al 25, David Conejero va ampliar l’avantatge amb un potent xut dins l’àrea.
I ja al segon temps, Agus Nájera va retallar distàncies des del punt de penal. Primera victòria del curs per al Mallorca B .

Victòria del Constància a casa davant el Binissalem. Els homes de Guillem Llanera remuntaren un partit que començà guanyant el conjunt binissalemer. Al minut 25 s’avancen al marcador. Després d’una falta, Antonio del Castilo marca de cap. Just abans del descans arriba l’empat. Centrada per la banda esquerra i Iván Zamorano remata de cap. Ja a la segona meitat, ocasió perillosa de Gaya però la pilota topa amb Matias Ferrer. Al minut 90, arriba el segon. Passada llarga per a José Galvez que marca el de la victòria per al Constància.

A na Capellera, empat a dos entre el Manacor i el Rotlet Molinar. Als 5 minuts de partit, Tià Sastre va poder obrir el marcador però Ivan Gómez ho impedeix. Els locals continuaven pressionant i, al minut 17, arribava el primer. Chato remata de cap per fer el 1-0. A la represa, jugada individual de Riad Chakroun que marcà el segon. A partir d’aquí, el Rotlet reacciona i al 70 arriba el 2-1. Després d’una gran aturada d’Aaron, Bauzà aprofita el rebuig per sumar el primer dels visitants. A tres minuts del final, golàs de falta d’Ignacio Sánchez que col·loca el 2-2 definitiu. El Rotlet s’endú un punt de Manacor amb sabor a victòria.

El Platges de Calvià va aconseguir la primera victòria de la temporada en la visita al Son Verí. Els de Magaluf s’avançaren a la mitja hora del matx. Sarmiento és l’encarregat d’inaugurar el marcador. Hugo Trinidad va tenir el de l’empat després d’una contra però la pilota va sortir per poc. A la segona part, Makate aprofita una errada defensiva per marcar de vaselina el 0-2. Quatre minuts després arriba el gol del Son Verí. Matías de Llano marca de cap després d’un córner.

Repartiment de punts entre el Mercadal i el Sant Rafel en el retorn de la tercera a Menorca dos anys després. La primera part va acabar amb empat a 0 tot i que els locals varen tenir les ocasions més clares. A la represa, l’àrbitre assenyala penal per aquesta acció. El porter del Sant Rafel atura el xut de Camps però el davanter aprofita el rebuig per marcar. El 1-1 definitiu arriba al 79. Marcos Corral és l’autor de la diana dels visitants.

I el Llosetense es va imposar en la visita al Portmany. Segona victòria del conjunt dirigit per Nico López que només necessitaren dos minuts per sentenciar el matx. Les dues dianes arribaren a la segona meitat. Primer Ander Montori al minut 61. El segon al 62. L’autor Carlos Andrés Medrano que aprofita un rebuig.

Completen la jornada el Felanitx 0 – Penya Sant Jordi 2, Campos 1 – sóller 1 i Serverense 1 – Santanyí 3. Al Murense li ha tocat descansar.