X

Podem signa la coalició amb Sumar per al 23J

Ione Belarra va afirmar que la seva formació tractaria d'evitar el veto que ha fet l'equip de Yolanda Díaz a la ministra d'Igualtat

09/06/2023

Podem signa la coalició amb Sumar per al 23J

Redacció

Podem ja ha posat la seva firma a la coalició que impulsa Sumar per concórrer a les eleccions generals del 23J, com ja va avançar durant el matí de divendres la secretària general de Podem, Ione Belarra, tot i criticar el veto a la ministra d’Igualtat, Irene Montero, per formar part de la candidatura i l’assignació de llocs que se’ls atorga.

Per a les llistes electorals es planteja atorgar a Podem el quart lloc a Barcelona, el cinquè a Madrid i liderar les candidatures a Múrcia, Cadis o Navarra, Las Palmas i Guipúscoa.

Durant el matí, Belarra ha confirmat que el seu partit concorrerà a les eleccions generals del 23J en coalició amb Sumar, de Yolanda Díaz. Segons fonts de Sumar, la coalició s’ha inscrit en el registre el vespre de divendres, després del “sí” de Podem.

Damunt la taula

La formació promoguda per la vicepresidenta segona i ministra de Treball considera que la presència i representació de Podem està amplament garantida amb una proposta ja damunt la taula.

Divendres matí Belarra va afirmar que la seva formació tractaria d’evitar el veto que ha fet l’equip de Díaz a la ministra d’Igualtat, a qui no volen a les llistes electorals.

Notícies relacionades >

09/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris