X

Poesia, ioga, llibres i il·lustracions a la segona jornada de la Fira del Llibre

23 llibreries de Palma han convertit el passeig del Born en un aparador

27/05/2023

Poesia, ioga, llibres i il·lustracions a la segona jornada de la Fira del Llibre

Bàrbara Rodríguez

La Fira del Llibre compleix 41 anys amb una setmana carregada d’espais per promoure la lectura. La segona jornada de fira ha arrancat aquest dissabte dematí amb dos contacontes infantils per apropar la lectura als més petits de la casa i, també, la meditació, amb les propostes de Canizales i Sonia Alcoberro. Els infants també han pogut conèixer els seus autors i il·lustradors preferits, que els han signat els llibres amb un dibuix personalitzat, que els acompanyarà durant les seves hores de lectura.

Així mateix, també hi ha hagut propostes pel públic més adult. Han gaudit d’espais de reflexió, com ara un recital de poesia a càrrec de l’autor Daniel Medina. L’escriptor ha explicat que una de les tasques dels poetes és “mostrar que hi ha un estil de poesia per cada lector”.

Amb tot, un total de 23 llibreries de Palma han convertit el passeig del Born en un aparador amb llibres per a tots els gustos. Des de llibres infantils fins a llibres d’imatges antigues o publicacions de literatura japonesa. Davant aquest ventall de possibilitats, els llibreters i llibreteres recorden que no fa falta comprin el primer dia que surtin a la Fira, ja que les paradetes continuaran obertes fins diumenge que ve.

27/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris