X

Pol Figueras: “Tenim ganes de competir i començar a guanyar”

El Palmer Alma Mediterránea Palma és coer de LEB Or i fa un mes que no jugar per casos de COVID

13/01/2022

Pol Figueras: “Tenim ganes de competir i començar a guanyar”

El Palmer Alma Mediterránea Palma no passa pel seu millor moment. L’equip balear és coer a la classificació de LEB Or i només ha sumat una victòria. El capità de l’equip, Pol Figueras, reconeix que la temporada resulta molt complicada: “

L’equip de la categoria de plata fa un mes que no disputa cap partit. Les darreres setmanes l’equip ha hagut d’ajornar tots els compromisos per positius a la plantilla de l’equip o a plantilles rival. “Ens ho hem de prendre amb paciència” explica Pol Figueras. “Als jugadors el que ens agrada és competir i és més complicat entrenar sense saber si hi haurà partit”. En aquesta línia el capità comenta que “la situació és igual per tots i fins i tot els equips que són a la part alta i tenen una bona dinàmica també s’han vist afectats”.

Aquesta setmana el Palmer Alma Mediterránea Palma ha presentat dues incorporacions: Elijah BrownPavel Marinov. “Brown ens podrà ajudar després de la sortida de Maxi amb un joc més desequilibrant amb la pilota. El Pavel és un jugador amb experiència que podrà aportarà molt a un equip jove com el nostre”, analitza el capità.

L’equip ha tengut la baixa de l’argentí Maxi, un dels homes més importants de l’equip. “No ens esperàvem la sortida de Maxi. Estant a la zona baixa és normal que altres equips s’hagin fixat en ell. Com a companys entenem la seva situació i és una bona oportunitat per ell”, diu Figueras.

13/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT