Polèmica al col·legi de Can Picafort per la decisió de retardar l’hora d’obrir les portes

El claustre ho ha decidit perquè abans de les nou manca personal per garantir el control del pati

Pol%C3%A8mica+al+col%C2%B7legi+de+Can+Picafort+per+la+decisi%C3%B3+de+retardar+l%27hora+d%27obrir+les+portes

Els alumnes que no fan escola matinera, han d’entrar al col·legi públic Vora Mar, de Can Picafort, a les nou en punt del dematí.

El claustre de professors ha decidit retardar l’hora d’obrir les portes perquè manca personal  per vigilar el pati el quart d’hora abans de començar les classes i no es volen fer responsables de les incidències. Expliquen que, arran dels fets de l’escola de Son Roca, els docents se senten indefensos.
Els dies que plou, els alumnes poden accedir abans, però la resta de dies, els alumnes i acompanyants han d’esperar al carrer. Per això, a petició del centre, la policia talla al trànsit les vies de devora l’escola.
Les portes tancades fins les nou no han agradat a l’associació de pares i mares que troba que els infants perden minuts de classe. De l’Ajuntament també estan en contra d’obrir a les nou perquè creuen que els alumnes perden temps lectiu i, diuen, per l’aglomeració al carrer que comporta.

De moment, l’Ajuntament continuarà tallant els carrers l’hora d’entrar a classe. Representants municipals s’han posat en contacte amb la conselleria per reclamar que l’escola torni a obrir les portes un quart abans de les nou.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

 1. Mare 14/11/2016

  Al Guillem Ballester i Cerdo de Muro passa el mateix, pero endemes de no obrir les portes fins les nou menys cinc, hi ha mestres que no es troben a les seves aules per poder-les obrir… per la qual cosa, molts de pares que sí estan obligats a arribar puntualment a la seva feina ( per no dir 10 minuts abans ), arriben tard involuntariament sense poder-se excusar.
  Que jo sapiga, el mestres no nomes tenen drets, tambe obligacions, se les podrien mirar un poc…

 2. Ashley Heights 15/11/2016

  En castellanoooo porfavor que esto no hay quien lo entienda.

 3. Nuria 15/11/2016

  Me parece perfecto q corten la calle pero no que abran a las 9

 4. una mare 2 15/11/2016

  Hola, també sóc mare d’un infant del CEIP Guillem Ballester i Cerdó de Muro. No estic gens d’acord amb el darrer comentari. Al nostre CEIP obren a menys cinc, la majoria de mestres fa més de deu minuts que han arribat, no podem dir el mateix els pares i alumnes… sempre arribam ben justos! Però clar… no està bé generalitzar, un intenta arribar ben puntual perquè és una norma social.
  A més vull afegir, que els nostres mestres sempre ens atenen, sigui l’hora que sigui. Sovint les tutories es fan en hores i dies de no tutoria, sempre que toc al porter del centre m’obrin la porta, repeteixo, a qualsevol hora.
  Crec que saben molt bé quins són els seus deures i obligacions. Imagine’t aquest estiu han anat a fer feina per iniciar un canvi de metodologia… i no era obligatori, fan feina també per acoseguir canvis a nivell de totes les etapes, surt de la seva vocació. Crec que a part d’obligacions estimen la seva feina i el més important estimen als notres fills.
  Gràcies per obrir-nos les portes sempre.

 5. Ani 15/11/2016

  Los alumnos que no hacen escuela matinal, deben entrar en el colegio público Vora Mar, de Can Picafort, a las nueve en punto de la mañana.

  El claustro de profesores ha decidido retrasar la hora de abrir las puertas para que falta personal para vigilar el patio el cuarto de hora antes de empezar las clases y no se quieren hacer responsables de las incidencias. Cuentan que, a raíz de los hechos de la escuela de Son Roca, los docentes se sienten indefensos.
  Los días que llueve, los alumnos pueden acceder antes, pero el resto de días, los alumnos y acompañantes deben esperar en la calle. Por ello, a petición del centro, la policía corta al tráfico las vías de lado la escuela.
  Las puertas cerradas hasta las nueve no han gustado a la asociación de padres y madres que encuentra que los niños pierden minutos de clase. Del Ayuntamiento también están en contra de abrir a las nueve porque creen que los alumnos pierden tiempo lectivo y, dicen, por la aglomeración en la calle que conlleva.

  De momento, el Ayuntamiento continuará cortando las calles la hora de entrar en clase. Representantes municipales han puesto en contacto con la conselleria para reclamar que la escuela vuelva a abrir sus puertas un cuarto antes de las nueve.

 6. Susi 16/11/2016

  Per a “una mare 2”:

  SÓC-SOM
  REPETEIXO-REPETESC
  IMAGINE’T???-IMAGINA’T

Cercador |


més contingut relacionat

El dissenyador japonès Kenzo Takada mor als 81 anys a París a causa del coronavirus

El reconegut creador va fundar el 1970 la marca de roba interncional Kenzo, destinada a perfums, roba i productes de...

L’alleugeriment de les restriccions a Menorca elimina la limitació a dos nuclis de convivència

El Govern obliga a fer una pausa als bars de Menorca per evitar el 'tardeo' dels caps de setmana

13 comerços emblemàtics a Inca

El Govern ha creat un catàleg per identificar els establiments i comerços més representatius i tradicionals

Atraccions de fira a Pollença per als infants

L'Ajuntament muntarà tres atraccions de petit format per a infants al municipi