Polèmiques, remuntada i ensurt final a l’Estadi Balear per acostar-se a la permanència

L'At. Balears guanya 2 a 1 el Nàstic amb dianes de Xisco i Dioni en un duel que ha explotat per un gol anul·lat al porter visitant al minut 95

23/04/2023

8

On no aturen les alegries és a l’Estadi Balear perque el conjunt de Tato ha sumat contra el Nàstic la tercera victòria consecutiva i s’acosta a la salvació.  Triomf ple d’emoció i polèmica arbitral, que ja s’ha iniciat amb el gol del conjunt català al minut 29. Pablo Fernández marca amb un cop de cap en una posició que els locals consideren fora de joc. Jugada al límit. L’entrada de Xisco a la segona part ha estat providencial. El davanter de Santa Ponça caça una pilota a l’àrea petita per empatar. La remuntada l’ha completada Dioni amb una espectacular rematada de cap a passada de Laure. L’instant decisiu s’ha produït al minut 95 quan s’ha anul·lat un gol del porter visitant per mans molt protestades pel Nàstic. Un final molt convuls, però victòria, que deixa l’Atlètic Balears més enfora del perill i amb una ratxa espectacular de 8 partits sense perdre.