X

La policia admet no saber amb quin dispositiu varen gravar la infanta Cristina

Un advocat de la defensa ha acusat dos funcionaris d'enregistrar el video

19/06/2017

La policia admet no saber amb quin dispositiu varen gravar la infanta Cristina

La inspectora de la Policia Nacional que va investigar el vídeo de la declaració de la infanta Cristina té clar qui n’és el responsable.

Diu que l’autor de la gravació és l’advocat Francisco Carvajal pel lloc que ocupava a la bancada de la sala a la tercera fila. Per arribar a aquesta conclusió han tingut en compte fotografies de la sala que va fer personal del jutjat i les declaracions d’altres advocats presents durant l’interrogatori a la Infanta. Amb tot, la inspectora ha admès que no han pogut determinar el dispositiu d’enregistrament.

Sobre l’altra encausada, la també advocada Mari Carmen Jiménez, la inspectora ha dit que no hi ha motius per acusar-la. Aquest dilluns han declarat també els funcionaris del jutjat que han admès que no varen passar pels controls de seguretat. Aleshores, un dels advocats defensors ha acusat dos funcionaris d’enregistrar el vídeo, una acusació que la magistrada ha qualificat de “barbaritat”.

Una altra tesi de la defensa és que Francisco Carvajal no va seure al tercer banc, sino que va estar a la cinquena fila amb Mario Pascual Vives. Un misser que ha declarat que Carvajal va tornar a la tercera fila després d’una hora assegut devora ell.

19/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT