X

La policia de Calvià celebra la seva diada amb un 25% menys de delictes

Les denúncies han augmentat un 10% i les detencions s'han incrementat en un 15%

30/11/2018

La policia de Calvià celebra la seva diada amb un 25%25 menys de delictes

Autoritats polítiques, agents i comandaments de la Policia Local de Calvià i també d’altres cossos de seguretat, s’han donat cita avui horabaixa al quarter de Son Bugadelles per celebrar aquesta diada. A més, han aprofitat per fer balanç de la temporada en matèria de seguretat. Han destacat que les denúncies relacionades amb conductes incíviques al municipi han augmentat un 10% respecte a l’any passat, les detencions s’han incrementat en un 15%. Tot això, segons les dades del Ministeri de l’Interior, ha fet que la criminalitat al municipi hagi minvat en un 25%.

Durant l’acte, s’han lliurat els diferents guardons i reconeixements als membres del cos que han destacat en diferents intervencions duites a terme durant el darrer any. I també a 4 persones externes a la Policia Local de Calvià, per haver col·laborat a millorar la seguretat al municipi. Un d’aquests ha estat el doctor Juan José Segura per la seva tasca de prevenció del balcòning.

També han estat guardonats l’ex coronel de la Guàrdia Civil, Jaume Barceló; el director de l’IES de Calvià, Jaume Balaguer; i el president de l’associació hotelera de Palmanova-Magaluf, Sebastià Darder.

30/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris