X

Policia de Ciutadella i veïns diuen que Cinquagesma s’està vivint de forma tranquil·la

S'han posat una vintena de sancions, principalment per incompliment de restriccions anti-Covid

23/05/2021

Policia de Ciutadella i veïns diuen que Cinquagesma s’està vivint de forma tranquil·la

La Policia Nacional informa que, des de divendres -quan l’Ajuntament de Ciutadella va posar en marxa el dispositiu conjunt de seguretat per Cinquagesma- han aixecat 20 actes de sanció per incompliment de restriccions per la Covid i consum d’estupefaents; tot i que asseguren que enguany s’està vivint una Cinquagesma força tranquil·la. Una valoració que corroboren alguns dels veïns de la zona on es concentren la major part dels joves que celebren aquesta festa: Cala Blanca.

L’epicentre de la celebració es troba en aquesta urbanització del terme de Ciutadella, principalment en un parell de carrers que concentren la major part dels xalets i apartaments on s’estan els adolescents. En un d’aquests la Policia Local, durant la nit, ha denunciat set menors de setze anys per incomplir l’aforament màxim en interiors i el toc de queda. També han interposat denúncia a un conductor que va donar positiu per alcoholèmia. Durant la nit de divendres a dissabte, la Local només va rebre dues queixes per renous que es van resoldre sense haver de sancionar.

La Policia Local, aquests dies, gairebé dobla el nombre d’agents al carrer. Des de divendres i fins dilluns, els agents vigilen per evitar el consum d’alcohol al carrer i que se’n vengui a menors, així com possibles casos de vandalisme, renous o molèsties als veïnats. Als controls habituals d’altres anys se sumen enguany les restriccions per la Covid. Els responsables municipals insisteixen a demanar que les respectin, per no malbaratar la bona situació que viu ara Ciutadella pel que fa a la incidència de la pandèmia.

23/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris