SOCIETAT

Policia i administració estudien com disminuir el consum d’alcohol entre els joves menorquins

Una de les mesures que es podrien aplicar a partir de Sant Joan és impedir als menors pujar alcohol dins del 'jaleobus'


L’administració estudia fórmules per a disminuir el consum d’alcohol entre els menors, especialment durant les festes patronals de Menorca. Una de les mesures que es podrien aplicar a partir de Sant Joan és impedir als joves pujar alcohol dins del ‘jaleobus’, el servei de transport públic per anar a les festes de poble.

Policia, regidors i representants de totes les administracions cerquen fórmules per a reduir el consum d’alcohol entre els menors menorquins. Per exemple, fent que els ajuntaments manin a la policia requisar l’alcohol als menors durant les festes de poble. O també impedint que puguin pujar ampolles dins del ‘Jaleobus’ o fent rondes pels bars. Són iniciatives que s’han duit a terme a Alcúdia amb èxit durant la festa de final d’exàmens que celebren cada any els adolescents

A Menorca es vol actuar després de constatar la impunitat que hi ha durant l’estiu, un problema que els ajuntaments i els policies han posat damunt la taula. Altres mesures que ja s’apliquen a Mallorca són les xerrades que imparteixen els policies tutors als instituts, també es reparteixen cartells i s’envien cartes a les famílies. També s’ordena als locals d’oci que tenguin persones que identifiquin les edats dels clients. Menorca crearà una taula d’experts per estudiar quines mesures aplicarà a partir d’aquest estiu.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |