societat

Policia i administració estudien com disminuir el consum d’alcohol entre els joves menorquins

Una de les mesures que es podrien aplicar a partir de Sant Joan és impedir als menors pujar alcohol dins del 'jaleobus'

Policia+i+administraci%C3%B3+estudien+com+disminuir+el+consum+d%27alcohol+entre+els+joves+menorquins

L’administració estudia fórmules per a disminuir el consum d’alcohol entre els menors, especialment durant les festes patronals de Menorca. Una de les mesures que es podrien aplicar a partir de Sant Joan és impedir als joves pujar alcohol dins del ‘jaleobus’, el servei de transport públic per anar a les festes de poble.

Policia, regidors i representants de totes les administracions cerquen fórmules per a reduir el consum d’alcohol entre els menors menorquins. Per exemple, fent que els ajuntaments manin a la policia requisar l’alcohol als menors durant les festes de poble. O també impedint que puguin pujar ampolles dins del ‘Jaleobus’ o fent rondes pels bars. Són iniciatives que s’han duit a terme a Alcúdia amb èxit durant la festa de final d’exàmens que celebren cada any els adolescents

A Menorca es vol actuar després de constatar la impunitat que hi ha durant l’estiu, un problema que els ajuntaments i els policies han posat damunt la taula. Altres mesures que ja s’apliquen a Mallorca són les xerrades que imparteixen els policies tutors als instituts, també es reparteixen cartells i s’envien cartes a les famílies. També s’ordena als locals d’oci que tenguin persones que identifiquin les edats dels clients. Menorca crearà una taula d’experts per estudiar quines mesures aplicarà a partir d’aquest estiu.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Eso 16/02/2020

    La educacion en casa…las fiestas se estan viendo desde que nacen en pomada va y pomada viene y los padres permiten eso…pq es tradicion…la generacion de ahora ha visto q no hay fiesta si no hay pomada y botellita…eso si!mejor la pomadita que la pastillita y si la hacen ellos mejor que la de los bares…pq hay cada ginebra de botellon en bares que mata.

  2. Luis 16/02/2020

    En los locales ya pedimos dni para entrar. Pero no sirve para nada por que todos los menores consumen alcohol en la calle sin que nadie les diga nada!!

Cercador |


més contingut relacionat

Educació preveu més tutories presencials i obrir les escoletes del Govern durant la fase 3

El conseller d'Educació, Martí March, ha comparegut al Parlament per explicar com serà la desescalada educativa

El projecte de l’hospital de Felanitx estarà acabat abans que finalitzi l’any

L'any 2023- 2024, el batle del municipi, preveu que el centre ja sigui una realitat

La situació a les UCI evoluciona positivament

Hi ha 25 pacients en total arreu de les Illes