X

Pols en suspensió per al cap de setmana: basca i qualque ruixat amb fang

Per divendres, el termòmetre pot fregar els 30 ºC al nord de Mallorca; a la resta, la temperatura diürna quedarà més baixa, entre els 23 i 26 ºC

04/05/2023

Pols en suspensió per al cap de setmana: basca i qualque ruixat amb fang

Fotografia de Guillem Barceló des de Manacor.

El Temps

De moment, la situació ve marcada per una dorsal anticiclònica que ens garanteix l’estabilitat meteorològica.

Aquest dijous capvespre i per aquest divendres, tendrem el cel destapat, amb el pas d’alguns niguls alts i prims. Anit es poden tornar a formar boires que es desfaran amb la sortida del sol. El termòmetre pot fregar els 30 ºC al nord de Mallorca; a la resta, la temperatura diürna romandrà més baixa, i es mourà entre els 23 ºC arran de mar i els 26 a punts de l’interior. El vent bufarà feble del sud-est i deixarà una situació marítima molt tranquil·la.

Dissabte els niguls augmentaran, sobretot a partir del migdia, ja que a primera hora del dia tendrem més estones de sol; el vespre pot caure qualque ruixat feble, acompanyat de fang. Continuarà l’ambient suau, fins i tot tendrem un poc de basca, i el vent de xaloc bufarà amb qualque cop moderat.

Durant la matinada de diumenge encara quedaran niguls i poden caure quatre gotes acompanyades de fang; hi ha una petita possibilitat de rissaga. El dia començarà amb restes de niguls, però el sol anirà agafant protagonisme. A partir de migdia entrarà el vent de component nord, i farà davallar la temperatura a Menorca i nord de Mallorca. A la resta del territori no canviarà la situació.

04/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris