economia

Poques reserves i cancel·lacions definitives a Pollença, tot i seguir en ambre al semàfor britànic

Els hotelers de Pollença asseguren que són "molt bones notícies", però que la incertesa els ha fet perdre clients

Poques+reserves+i+cancel%C2%B7lacions+definitives+a+Pollen%C3%A7a%2C+tot+i+seguir+en+ambre+al+sem%C3%A0for+brit%C3%A0nic

Cancel·lacions definitives, o estades posposades fins al 2022, i les reserves que es materialitzen són molt poques. Els hotelers de Pollença asseguren que, seguir en el semàfor ambre, són “molt bones notícies”, però que just per la incertesa de no saber si Espanya seguiria en ambre al semàfor Covid ja han rebut cancel·lacions. També les empreses de lloguer de cotxes han notat aquesta disminució a les reserves, davant la baixada del mercat britànic.

Coincideixen que continuar en ambre en el semàfor Covid britànic els dona tres setmanes més de tranquil·litat, perquè, tal com recorda una treballadora del Port de Pollença, l’any passat el 5 d’agost acabava la temporada turística per a ella.

A Pollença el mercat majoritari continua sent el britànic, tot i que el nivell d’ocupació se situa entre un 35 i un 40%. Els altres mercats, en canvi, es troben en un 80% d’ocupació. Un canvi que noten des de tots els sectors. En els darrers anys els turistes francesos i alemanys miren cap a Pollença. També els procedents dels Països Baixos i de Bèlgica. En una temporada, sense restriccions per la Covid, el municipi comercialitza més de 6.500 places hoteleres.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les Pitiüses han estat les illes més triades de les Balears pel turisme nacional

Segons Logitravel, Eivissa ha tingut un creixement del 14% i Formentera del 7%

Un 30% de locals de restauració han tancat des que va començar la pandèmia

Un d'aquests casos és el d'en Francisco que el dia 30 de novembre abaixarà la persiana del seu local

Algaida i Porreres uneixen forces per potenciar el petit comerç

Els dos municipis faran formacio perquè es millori la presència a internet i xarxes socials

Les claus sobre el projecte d’ampliació que vol fer AENA a l’aeroport de Palma

En el projecte final AENA elimina 8 posicions d'aparcament en remot, és a dir, sense finger, per compensar aquestes vuit...