societat

Poques visites als cementiris el primer dia del cap de setmana de Tots Sants

La tradicional ofrena floral al mur de la Memòria s'ha duit a terme avui matí en petit comitè


El Cementeri de Palma té aproximadament unes 8.000 reserves registrades per aquest cap de setmana. Aquest divendres, primera jornada amb el dispositiu de cita prèvia, l’ambient ha estat molt tranquil. Només s’havia reservat el 15% de les cites disponibles i els que han provat sort, han pogut entrar sense cita prèvia.

Per aquest dissabte encara hi ha places disponibles. El diumenge és el dia amb més reserves. El llistat supera el 70% i la franja horària que abasta de les 11 a les dues del migdia ja s’han exhaurit totes les cites. Si teniu pensat visitar el cementeri demà o diumenge heu de demanar cita prèvia. En cas de no fer-ho, si la cabuda és plena, no hi podreu accedir. Cal recordar que només hi poden entrar en cotxe les persones amb mobilitat reduïda. L’accés és pel tanatori de Son Valentí i la sortida és per ca l’Ardíaca.

Com que s’han cancel·lat tots els actes entorn de Tots Sants, la tradicional ofrena floral al mur de la Memòria s’ha duit a terme avui matí en petit comitè.

Al Cementeri d’Inca l’afluència de persones ha estat esglaonada i a més seguint unes estrictes mesures de seguretat. Els visitants tenien un punt d’entrada concret, així com un altre punt de sortida. A més, tothom que hi ha accedit s’ha hagut de rentar les mans i ha hagut de donar el seu nom i un número de telèfon. Aquestes dades serviran als responsables de les instal·lacions per conformar un registre que permeti una ràpida traçabilitat, en cas que es produeixi qualque positiu per Covid-19.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’operació de rescat del formatge menorquí ha costat 200

Durant la pandèmia, van deixar de vendre un 70% de la seva producció

La nova edició d’Innovem afronta la sensació de trobar-se a la intempèrie

Un dels exemples és Menorca Makers, una empresa creada per ajudar el personal sanitari a protegir-se davant la Covid

Creix un 6% el nombre d’alumnes de Menorca matriculats a la UNED

Per cobrir aquest increment, la Universitat ha contractat 1 tutor més, i ja en són 11

Cau la taxa de criminalitat a les Illes

Feia 10 anys que no teníem una taxa tan baixa