X

Porreres sanciona una empresa d’ovoproductes amb 50.000 euros

El negoci no disposa de llicència d'activitat i l'ha de formalitzar en un termini de 10 dies

13/09/2023

Porreres sanciona una empresa d’ovoproductes amb 50.000 euros

Maria Antònia Buades

L’Ajuntament de Porreres ha obert un expedient sancionador a una empresa d’ovoproductes per infraccions greus en matèria de sanitat i manca de llicència d’activitat. L’empresa s’ha compromès a regularitzar la situació en el termini fixat pel Consistori per tal d’evitar la multa de 50.000 euros; en cas contrari, la Policia Local procedirà a precintar l’activitat.

Els veïnats d’aquesta empresa van alertar l’Ajuntament de les males pràctiques del negoci, que es dedica a l’elaboració d’ou líquid. Segons els veïnats, acumulen els fems a fora i sense precintar, i l’olor que desprenen les restes d’ou són insuportables. Arran de les queixes, el Consistori va efectuar una inspecció i ha interposat una sanció de 50.000 euros per incomplir la normativa de sanitat i no disposar de llicència d’activitat.

El responsable de l’empresa, que no ha volgut fer declaracions a càmeres d’IB3 Notícies, diu que ja han presentat tota la documentació requerida, que han netejat totes les instal·lacions i que han col·locat contenidors precintats per evitar males olors. Segons declaren, han reparat totes les deficiències per tal de no haver de pagar la multa.

Segons l’Ajuntament, l’empresa també té interposada una altra denúncia per infracció urbanística per haver fet obres sense permís.

13/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Antoni Font Martí 15/09/2023

    Quan pararan la fàbrica? L’olor ja és completament insuportable. Segons les notícies, s’hauria d’haver tancat aquesta setmana, però continuen treballant.