societat

Posposada la selectivitat

Ara es treballa en un nou calendari que modificarà l'obertura per a la matrícula universitària

Posposada+la+selectivitat

Els ministeris d’Universitat i Educació, els responsables educatius de les diferents comunitats autònomes i rectors d’universitats espanyoles han pactat posposar la prova d’avaluació de batxillerat d’accés a la universitat (PBAU), que abans es coneixia com a selectivitat.

Els exàmens s’havien de celebrar al juny, però ara es treballa en un nou calendari que implicarà, també, modificacions en el calendari d’obertura per a la matrícula universitària.

Es prorroga un any la vigència del DNI que caduquin en l’estat d’alarma

El govern espanyol ha acordat avui dimarts prorrogar un any la vigència dels Documents Nacional d’Identitat (DNI) que caduquin a partir de la declaració de l’estat d’alarma decretat per la pandèmia del coronavirus, el passat dissabte 14 de març.

Així ho ha decidit el Consell de Ministres, que recorda que aquesta mesura ve recollida en el reial decret llei de mesures urgents extraordinàries per a fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-19 i que avui ha estat aprovat per l’Executiu de Pedro Sánchez.

D’aquesta manera, els DNI que caduquin a partir d’aquesta data queden prorrogats fins al 13 de març de 2021.

Aquesta pròrroga, segons figura en el decret, permetrà que puguin renovar-se, conforme al procediment actual, els certificats reconeguts incorporats al DNI en igual període.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

‘Cada gota suma’, la nova campanya d’Autoritat Portuària al Port de Maó per estalviar aigua

Es dirigeix als usuaris d'embarcacions recreatives i consisteix en la instal·lació de 50 pistoles de mànega amb tall automàtic del...

Stuart Rogerson arriba a Eivissa després de passar 9 mesos a la mar

Una aventura de 10 mil milles nàutiques que ha conclòs a Cala d'Hort amb la rebuda de familiars i amics.

S’instal·la a la platja de Figueretes el primer ‘Hi Point’ d’Eivissa

Està equipat amb un desfibril·lador, un botó d'emergències de l'112 i un semàfor que marca la intensitat de radiació solar.