societat

“Party boats” en temps de Covid: amb mascareta i prohibit l’alcohol

Un equip d'IB3 Ràdio s'embarca en un vaixell turístic per comprovar com s'adapta a la nova normativa


Fa una setmana que el Govern va anunciar noves mesures addicionals per evitar la propagació de la COVID-19 a les Balears. Entre aquestes, es prohibeixen les festes a embarcacions conegudes com a ‘party boats’ o festes en vaixells, on no es pot vendre alcohol a bord. Precisament, aquesta darrera setmana hem pogut veure imatges a les xarxes socials d’usuaris que han estat testimoni d’algunes d’aquestes embarcacions que encara organitzaven festes sense control a la mar. Hem volgut conèixer de primera mà la situació i un equip d’IB3 Ràdio s’ha embarcat a l’interior del catamarà Attraction de Palma.

RUTA TURÍSTICA PER LA BADIA DE PALMA SENSE INCIDENTS 

Aquest dijous ha estat la primera vegada que l’Atracction sortia amb l’edició Sunset amb passatgers a bord després de l’enduriment de les restriccions. Abans de pujar al catamarà, tota la tripulació ha ofert gel hidroalcohòlic als prop de quaranta passatgers que s’embarcaven, tots ells turistes. Això, en un vaixell de capacitat per a 140 persones, fet que ha permès mantenir les distàncies entre els clients. Amb tothom a bord, la tripulació ha explicat als passatgers les noves restriccions.

Els clients, la majoria parelles i alguna família amb infants, han gaudit de l’excursió vorejant la badia de Palma. El vaixell ha fet aturada al Cap Enderrocat, on ha estat durant una hora i mitja. Temps suficient per nedar, menjar i beure. Això sí: begudes sense alcohol. I per servir-se el menjar del buffet, els passatgers s’han hagut de posar la mascareta. Un gest, però, que no han fet en tot moment… Durant l’excursió molts turistes se l’han llevada. Tot i això, intentaven mantenir les distàncies.

Començava a caure el sol quan l’embarcació tornava cap al Port de Palma: una posta de sol sense balls, ni alcohol ni festa. Sens dubte, ha estat una experència totalment diferent a les ‘party boats’. De tota manera, els passatgers han agraït la tranquil·litat i els advertiments de la tripulació durant el viatge.


Escolta la crònica sencera 


Prohibides les ‘Party Boats’ i la venda d’alcohol dins embarcacions que transporten turistes

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Favàritx només és accessible des d’aquest dissabte en autobús

La decisió del Consell d'avançar en onze dies l'entrada en servei del transport públic ha provocat el caos circulatori a...

Les pluges més molestes, les de fang

Els negocis de rentar cotxes han tengut un bon dia

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

Els experts alerten als joves de no incórrer en conductes de risc per les festes “perdudes”

La pandèmia, segons projecte jove, ha repercutit en una reducció en el consum de drogues i alcohol