eivissa

Precaució màxima a les biblioteques reobertes a l’illa d’Eivissa

A dins encara no s'hi pot accedir per llegir o estudiar una estona i els llibres s'han de reservar per telèfon o per correu electrònic

Precauci%C3%B3+m%C3%A0xima+a+les+biblioteques+reobertes+a+l%27illa+d%27Eivissa

A Eivissa la majoria de biblioteques reobren a poc a poc per atendre els usuaris. A la de Can Ventosa, una de les que més usuaris té de l’illa pitiüsa, ja han restablert el servei de préstec i devolució de llibres, mentre es preparen perquè en la fase 2 els usuaris puguin asseure’s a dins, això sí, amb un 30 per cent de capacitat permesa.

De 8 del matí a 3 de la tarda i de dilluns a divendres torna a funcionar aquesta setmana la biblioteca de Can Ventosa. A l’exterior un vigilant de seguretat privada pren la temperatura als usuaris que volen retirar o tornar un llibre. A dins, però, encara no s’hi pot accedir per llegir o estudiar una estona.

Els llibres s’han de reservar per telèfon o per correu electrònic, i en el primer dia ja s’han fet 22 peticions que es lliuren per ordre d’arribada. María Luisa cerca ‘La sospita de Sofia’ i ‘Els pilars de la Terra’. Una necessitat que no entén per què ha estat tan confinada.

Mascaretes, guants i mampares de seguretat han aparegut a Can Ventosa per quedar-hi. Com també passa a les biblioteques municipals de Sant Jordi, on ja es comença a reobrir al matí i es manté el servei d’entrega de llibres a domicili. O a Santa Eulària i Sant Antoni, on des de la setmana passada obren als matins també amb serveis mínims. L’única que de moment obre matí i tarda, amb servei de lectura i pauses per desinfectar, és la biblioteca insular de Cas Serres. A la fase 2, s’hi podran afegir la resta de biblioteques municipals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Cancel·lada la passarel·la Adlib 2020

El Consell ha aprovat subvencionar amb 150.000 euros els dissenyadors perquè participin a fires

Els concessionaris de platges a Eivissa demanen la reducció de les quotes

Santa Eulària i Sant Josep ja han anunciat que aquest estiu reduiran un 50% el cànon als concessionaris de platja

Les connexions diàries entre les Pitiüses s’amplien de sis a nou freqüències

Hi ha tres vaixells de passatgers i sis de càrrega mixta, en cada sentit, entre la Savina i Vila

El Club Nàutic d’Eivissa espera conservar la seva concessió

Una sentència obliga a repetir el tràmit de competència de projectes al qual es va adjudicar la gestió de les...