eivissa

Precaució màxima a les biblioteques reobertes a l’illa d’Eivissa

A dins encara no s'hi pot accedir per llegir o estudiar una estona i els llibres s'han de reservar per telèfon o per correu electrònic

Precauci%C3%B3+m%C3%A0xima+a+les+biblioteques+reobertes+a+l%27illa+d%27Eivissa

A Eivissa la majoria de biblioteques reobren a poc a poc per atendre els usuaris. A la de Can Ventosa, una de les que més usuaris té de l’illa pitiüsa, ja han restablert el servei de préstec i devolució de llibres, mentre es preparen perquè en la fase 2 els usuaris puguin asseure’s a dins, això sí, amb un 30 per cent de capacitat permesa.

De 8 del matí a 3 de la tarda i de dilluns a divendres torna a funcionar aquesta setmana la biblioteca de Can Ventosa. A l’exterior un vigilant de seguretat privada pren la temperatura als usuaris que volen retirar o tornar un llibre. A dins, però, encara no s’hi pot accedir per llegir o estudiar una estona.

Els llibres s’han de reservar per telèfon o per correu electrònic, i en el primer dia ja s’han fet 22 peticions que es lliuren per ordre d’arribada. María Luisa cerca ‘La sospita de Sofia’ i ‘Els pilars de la Terra’. Una necessitat que no entén per què ha estat tan confinada.

Mascaretes, guants i mampares de seguretat han aparegut a Can Ventosa per quedar-hi. Com també passa a les biblioteques municipals de Sant Jordi, on ja es comença a reobrir al matí i es manté el servei d’entrega de llibres a domicili. O a Santa Eulària i Sant Antoni, on des de la setmana passada obren als matins també amb serveis mínims. L’única que de moment obre matí i tarda, amb servei de lectura i pauses per desinfectar, és la biblioteca insular de Cas Serres. A la fase 2, s’hi podran afegir la resta de biblioteques municipals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Grup Playa Sol oferirà el 40% de la seva ocupació durant el mes del juliol a Eivissa

Els hotels New Algarb, Dreams i Jabeque Soul han obert amb 600 habitacions aquest divendres

L’aeroport d’Eivissa augmenta les operacions un 770% en 15 dies

Es l'aeroport europeu que més incrementa l'activitat

L’estrella Michelin de les Pitiüses obre aquest divendres

El xef d'Es Tragón, Álvaro Sanz, ha elaborat tres menús degustació on el protagonista és el producte local

Amistós pitiús per preparar el playoff d’ascens

L'encontre tingué un normativa feta a mida per a l'ocasió: canvis il·limitats perquè Casañ i Alfaro poguessin fer provatures. Es disputà sense àrbitre, ni públic, ni resultat final.