X

Preocupació al sector turístic pel possible retard dels viatges de l’Imserso

La causa seria el recurs presentat per Soltour, Seniorplan i Mundiplan contra l'adjudicació a Ávoris

29/08/2023

Preocupació al sector turístic pel possible retard dels viatges de l’Imserso

Guillermo Gayà

La patronal d’activitats turístiques Abactur tem que els recursos presentats per les empreses perdedores de la licitació dels viatges per a majors de l’Imserso provoqui que els viatges no comencin a l’octubre, com estava previst, sinó tres mesos més tard. Això faria, segons Abactur, que establiments de les Illes hagin de tancar durant tota la tardor.

La patronal de les agències de viatges, Aviba, també ha expressat la seva preocupació davant el possible tancament d’hotels a partir del novembre si el programa de viatges subvencionats es retarda.

Els tres lots del concurs públic de l’Imserso per a la temporada 2023-2024 se’ls va adjudicar Ávoris, del grup Barceló.  Però en els darrers dies les empreses competidores Mundiplan, Seniorplan i Soltour han presentat recursos davant el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals.

Segons fonts d’Avoris, la presentació dels recursos farà que l’inici dels viatges es retardi un mínim de 10 o 15 dies, que podria ser més si el Tribunal estima els recursos. A la companyia balear hi ha el convenciment que, malgrat que els recursos tirin endavant, tornaran a guanyar la licitació.

29/08/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris