societat

Expulsats 250 turistes d’hotels de Palmanova

"El que no podem consentir és que els que es comporten malament expulsin el client bo que comença a venir a Platja de Palma", expliquen els hotelers


Toc d’atenció dels hotelers pels efectes de l’incivisme en la reconversió dels establiments de zones com Magaluf o Platja de Palma. Tot i els esforços per canviar el model, les associacions hoteleres reconeixen que encara queda molta feina per fer. De fet, a Palmanova, Magaluf, s’ha disparat aquesta temporada el nombre de turistes expulsats. En total, 250 clients han hagut de fer les maletes abans d’hora per conductes incíviques. Són 150 més que en comparació amb l’any anterior. Malgrat això, els hotelers asseguren que no hi ha marxa enrere en el full de ruta per reconvertir la destinació i reiteren que tindran tolerància zero amb aquest tipus de turisme.

Pràcticament la meitat de les 250 expulsions s’han produït en el mes de juny quan els hotelers fan ofertes i tenen els preus més baixos. Tot un reclam per un perfil de turista més jove, amb manco poder adquisitiu, i més procliu al turisme d’excessos. L’incivisme, reconeix l’associació hotelera de Palmanova Magaluf, afecta majoritàriament als hotels de menys categoria però també esquitxa a establiments de luxe de 4 i 5 estrelles. En aquests casos, el missatge de tolerància zero agafa més força i rellevància per evitar que aquest tipus de turistes acabin espantant els clients de més poder adquisitiu. “No es pot permetre que una minoria de clients pugui afectar a la resta de la clientela perquè els estam espantant”, afirma Mauricio Carballeda, president de l’associació hotelera de Palmanova Magaluf. Una preocupació que també comparteixen els hotelers de la Platja de Palma. Asseguren que l’incivisme pot arruinar els esforços i la inversió milionària que han fet per transformar la planta hotelera. “El que no podem consentir és que els que es comporten malament expulsin el client bo que comença a venir a Platja de Palma”, assegura Patricia Lliteras, gerent de l’associació hotelera.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

La fiscalia demana més de 7 anys de presó per a l’autor de l’incendi de la Serra de Tramuntana

El veïnat d'Andratx ha assegurat davant el tribunal que ho va fer "sense voler"

Desarticulada una banda de narcotràfic a Mallorca

Les detencions s'han produït en el marc de l'Operació Palmera

Suren 35 tortugues marines de les postes d’aquest estiu a platges d’Eivissa

Els experts avisen que aviat més tortugues marines vendran a pondre a les platges Balears

Mig any d’obres per renovar part de la façana marítima de Fornells

Es renovarà el clavegueram, les conduccions de pluvials i aigua potable i l'enllumenat de tot el carrer Governador