meteorologia

Sant Antoni brusqueja i bufa de mestral

La refrescada es notarà sobretot a Menorca i al nord de Mallorca, on les màximes no superaran els 14 graus


La revetla de Sant Antoni serà tranquil·la. No serà una nit plujosa, de fet el cel estarà estirat a tot arreu. Tampoc serà una nit especialment freda, amb temperatures que se situaran entre els 8 i els 12ºC. L’únic destacable serà el vent de ponent, que pot bufar amb qualque cop moderat.

El dia de Sant Antoni, però, hi haurà alguns canvis, sobretot al nord de les Illes. A Menorca serà un dia ennigulat en conjunt, fins i tot amb qualque brusca de poca importància. A Mallorca els niguls arribaran de manera progressiva i enfosquiran el cel a partir de migdia cap al nord i nord-est de l’illa. Tampoc se descarta qualque brusca aïllada. Al sud i ponent de Mallorca, i en especial a les Pitiüses, les clarianes guanyaran la partida als niguls.

No serà un dia de fred, però la temperatura baixarà. La refrescada es notarà sobretot a Menorca i al nord de Mallorca, on les màximes seran de 2 a 4ºC més fredes i no superaran els 14ºC.

El vent també serà protagonista. Bufarà moderat de mestral al nord d’Eivissa i zona oest de Mallorca, i de tramuntana, també moderat, al nord de menorca.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El cap de setmana tornarem a ensumar l’estiu

La setmana acabarà amb temps d’estiu de ple. Molt de sol i temperatura més alta, arribant-se a superar els 30ºC a l'interior de Mallorca

Canvi sobtat de temps: del para-sol al paraigua

La situació meteorològica ha fet un gir de 180º amb el cel ennigulat i plogudes de fang

Cap de setmana de calor i mar

Els tres pròxims dies el temps serà tranquil, no esperam cap episodi de precipitacions o de baixada de la temperatura

El sol d’agost crema, però el de maig també

Aquesta setmana, el Sol s'eleva 68º sobre l'horitzó a migdia, la mateixa altura que la primera setmana d'agost. La insolació total també és la mateixa, més de 14 hores de...