societat

Primer balanç positiu de la Palma International Boat Show

Els empresaris del sector continuen en espera de l'obertura del mercat britànic i escandinau per millorar la temporada de turisme nàutic


L’organització de la Fira Nàutica de Palma en fa un primer balanç positiu. Diuen que s’ha donat el sus a la temporada de turisme nàutic, que enguany s’ha endarrerit. Però els empresaris del sector continuen en espera de l’obertura del mercat britànic i escandinau. Fins a les vuit del vespre es podrà visitar la mostra.

Després de mesos d’aturada del sector i sense fires presencials com aquesta, hi ha novetats pendents de presentar. Falta conèixer-ne les xifres d’assistència definitives. Però segons l’organització de la Palma International Boat Show, l’afluència ha estat satisfactòria i constant.

“Comença la temporada de turisme nàutic, esperam haver posicionat la destinació en l’àmbit internacional”, diu Mariona Tomàs, directora gerenta de l’Institut d’Innovació Empresarial.

Inici de temporada, encara amb mancances. Jaume Vaquer, president de l’Associació d’Empreses Nàutiques Illes Balears (AENIB), destaca que comença molt tard i que encara falta que es reactivin els mercats britànic i escandinau. Així i tot, es mostra satisfet amb la fira.

Un dels productes en exposició que més ha cridat l’atenció entre els visitants, ha estat l’Anakena. És el veler més gros que s’ha exposat a la secció de compravenda de iots. Té un estil clàssic i s’oferta per 5,9 milions d’euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Arriben 10 pasteres amb 131 migrants a les Illes en les darreres hores

La majoria d'embarcacions han estat localitzades a Mallorca, una a Cabrera i una altra a Formentera. És una mostra més...

La Justícia andalusa va desestimar el certificat covid per a l’oci nocturn

En canvi, a Galícia va sortir endavant la mesura per entrar a bars i restaurants després de l'aval del Tribunal...

Troben un cadàver flotant a la badia de Palma

Es tracta el cos d'una dona que, segons la Guàrdia Civil, feia temps que es trobava dins l'aigua

Els punts de càrrega de cotxes elèctrics de Menorca s’han emprat enguany el doble que el 2019

El Ple del Consell ha aprovat per unanimitat una proposta del PP per incrementar el nombre de carregadors