X

Primer cap de setmana que entren en vigor les restriccions de vehicles a diferents indrets de Formentera

En temporada alta, accedir a la platja de ses Illetes amb cotxe costarà 6 euros i amb moto, 4

19/05/2024

Primer cap de setmana que entren en vigor les restriccions de vehicles a diferents indrets de Formentera

Aquest cap de setmana ha estat el primer de la temporada a Formentera amb limitacions referents als vehicles de motor. Els qui visitin l’illa amb cotxe o moto hauran de pagar, per exemple, per visitar la platja de ses Illetes i no podran accedir fins al far des Cap de Barbaria amb el vehicle.

La regulació per accedir a ses Illetes es mantindrà fins al darrer dia de setembre. Ara mateix, els cotxes han de pagar 4 euros per poder accedir-hi i les motos, 2 euros. En temporada alta el preu augmentarà fins a 6 euros per als cotxes i 4 per a les motos. Residents, vehicles elèctrics, bicicletes i vianants hi tenen l’accés gratuït.

Una regulació que es posa en marxa a la vegada que es limita l’accés amb vehicles de motor al far des Cap de Barbaria i as Caló des Mort i es Ram. Aquestes, però, s’allargaran fins dia 15 d’octubre. L’objectiu és garantir la seguretat, evitar aglomeracions de vehicles i protegir l’entorn.

També al maig s’ha començat amb la limitació de la circulació amb vehicles durant determinades hores al carrer de Miramar i de Punta Prima del nucli turístic des Pujols. La mesura en aquest cas pretén dinamitzar l’activitat comercial en aquesta zona.

19/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT