X

Primer desnonament a un dels infrahabitatges que arrendava un policia local de Palma

Els veïnats afectats pels lloguers il·legals d'una setantena d'habitacles s'han unit en una plataforma, que es reunirà aquest mateix divendres amb l'Ajuntament de Palma per cercar una solució

25/04/2024

Primer desnonament a un dels infrahabitatges que arrendava un policia local de Palma

Primer desnonament a un dels llogaters dels infrahabitatges que arrendava un policia local a l’avinguda de Joan Miró de Palma. Ángel n’és el primer, però una desena de llogaters han rebut ja notificacions per desallotjar per al mes de maig. Ángel feia sis anys que pagava un lloguer, i diu que avui se n’han temut pels veïnats.

Una quinzena de veïnats, indignats han acudit avui a l’Ajuntament de Palma. Han aconseguit un allotjament temporal per a n’Ángel i una citació per demà amb la Regidoria de Serveis Socials.

Ja fa una setmana que es constituïren com a plataforma per reclamar a les institucions poder viure a un lloc digne. Una de les veïnades ens mostra el contracte que els feia el policia local detengut per arrendament il·legal. Alguns membres de la plataforma d’afectats viuen en aquest habitatge del carrer Pare Miquel Mir. Dins el que és aparentment una planta baixa hi ha nou infrahabitatges on els residents paguen entre 400 i 600 euros mensuals.

Un dels residents ens mostra com damunt el llit hi ha un escalfador d’aigua i cables que posa en perill qui dorm a l’habitació.

25/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris