MALLORCA

Primer dia de les noves restriccions per a bars i comerços

Mesures que reforcen el nivell 4 d'alerta, de risc extrem


Mallorca endureix les mesures de seguretat contra la Covid-19 que han entrat en vigor aquest dimarts. Restriccions que reforcen el nivell 4 d’alerta que situa l’illa en situació de risc extrem.

A partir d’aquest dimarts i durant, almanco, 15 dies, les terrasses de bars i restaurants han de tancar cada dia a les sis de l’horabaixa, tot i que es pot anar a cercar menjar per endur fins a les 10 del vespre i el servei a domicili es manté fins a mitjanit. A Manacor, a les sis del capvespre, la imatge era ben típica d’un horabaixa de les festes de Nadal: els comerços oberts, gent passejant… Però els bars tancats i les terrasses buides

Els establiments comercials han de tancar, també cada dia a les 20.00h. I les grans superfícies no poden tenir obert els dies festius ni els caps de setmana, mentre que els dies que tenguin obert la capacitat dels aparcaments es redueix en un 50%. En un gran supermercat d’Inca, avancen l’hora de tancament a les 8 per solidaritat. Podrien vendre menjar fins més tard, però haurien de precintar les zones d’electrodomèstics o roba.

Tot i que el toc de queda es manté a les 10 de la nit, sense cap excepció, la recomanació, per part del Govern, és que sempre que sigui possible, els ciutadans acabin la seva vida social a les 20.00h.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |