societat

Primer dia del curs de la covid a Eivissa sense classes a Santa Gertrudis

A l'illa, hi ha matriculats 20.224 alumnes distribuïts en 55 centres.


El col·legi de Ses Planes, al municipi de Sant Josep, és l’únic centre que s’estrena enguany a les Pitiüses. Té capacitat per a 450 alumnes i com a la resta d’escoles, l’inici del curs es farà esglaonadament. El centre ajudarà a descongestionar la resta d’escoles de la zona de Cala de Bou, una de les àrees on més s’havia incrementat la demanda escolar. Les obres van acabar al juliol i han costat més de 4 milions i mig d’euros.

Una de les incidències més importants s’ha registrat a l’escola de Santa Gertrudis, que s’ha hagut de retardar un dia l’obertura pel cas positiu d’una mestra. S’han hagut d’aïllar 10 professors més que havien estat en contacte amb ella. Els alumnes que havien de començar avui són els de primer i segon de primària, que es troben en espera de saber quin dia de la setmana que ve podran iniciar les classes.

Ni la pluja ni la son, aturen als protagonistes del col·legi de Sa Graduada, a Eivissa. El pròxim dia 15, el centre ja estarà al complet amb els seus 335 alumnes matriculats. L’accés al centre es farà de manera esglaonada i per diferents portes.

Hi ha centres on les plantilles no estan completes, a l’institut Quartó de Portmany de Sant Antoni falten 2 professors d’especialitats. Aquí, el matí s’ha viscut amb normalitat.
Han rebut 150 alumnes de primer d’ESO i segon de batxillerat. Aquest curs, a Eivissa, hi ha matriculats 20.224 alumnes distribuïts en 55 centres.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Ciutadella triplica el dispositiu de seguretat per les festes de Sant Joan

Tot i que no hi haurà celebració oficial, es preveu l'arribada de 12.000 passetgers entre els dies 23 i 24...

El matemàtic i exrector de la UIB, Llorenç Huguet, serà Fill Il·lustre de Ferreries

Es va doctorar en Informàtica per la UAB, mentre aconseguia la llicenciatura de Ciències Aplicades a la Informàtica i Gestió...

Desescalada a les Balears: aquestes són les noves mesures de flexibilització en les restriccions

S'amplia la cabuda per taula a les terrasses de bars i restaurants fins a les 12 persones i es reobren...

Ben Amics prepara la manifestació de l’Orgull LGTBI+ sota el lema ‘Llei trans integral ja!’

L'entitat considera "de gran urgència tornar a recuperar els carrers per a defensar el dret d'autodeterminació de les persones trans...