societat

Primer dia del curs de la covid a Eivissa sense classes a Santa Gertrudis

A l'illa, hi ha matriculats 20.224 alumnes distribuïts en 55 centres.


El col·legi de Ses Planes, al municipi de Sant Josep, és l’únic centre que s’estrena enguany a les Pitiüses. Té capacitat per a 450 alumnes i com a la resta d’escoles, l’inici del curs es farà esglaonadament. El centre ajudarà a descongestionar la resta d’escoles de la zona de Cala de Bou, una de les àrees on més s’havia incrementat la demanda escolar. Les obres van acabar al juliol i han costat més de 4 milions i mig d’euros.

Una de les incidències més importants s’ha registrat a l’escola de Santa Gertrudis, que s’ha hagut de retardar un dia l’obertura pel cas positiu d’una mestra. S’han hagut d’aïllar 10 professors més que havien estat en contacte amb ella. Els alumnes que havien de començar avui són els de primer i segon de primària, que es troben en espera de saber quin dia de la setmana que ve podran iniciar les classes.

Ni la pluja ni la son, aturen als protagonistes del col·legi de Sa Graduada, a Eivissa. El pròxim dia 15, el centre ja estarà al complet amb els seus 335 alumnes matriculats. L’accés al centre es farà de manera esglaonada i per diferents portes.

Hi ha centres on les plantilles no estan completes, a l’institut Quartó de Portmany de Sant Antoni falten 2 professors d’especialitats. Aquí, el matí s’ha viscut amb normalitat.
Han rebut 150 alumnes de primer d’ESO i segon de batxillerat. Aquest curs, a Eivissa, hi ha matriculats 20.224 alumnes distribuïts en 55 centres.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Davallada històrica d’usuaris al transport públic

La por a contagiar-se i la manca de neteja són dos dels factors que influeixen en aquest descens

Salut crea 3 unitats ‘Kid-Covid’ per controlar els casos i contactes als centres educatius menorquins

Seguint el model de funcionament de les UVAC (unitats volants d'atenció al coronavirus), es dedicaran a donar suport als equips...

Entren en vigor les restriccions a la zona d’Arquitecte Bennàzar, Vila i Sant Antoni

A Palma, els barris afectats són el de la plaça de Toros, el d'Arxiduc, Son Oliva i Son Fortesa Sud.

Salut amplia fins a 6 les línies de COVID-exprés a Palma

L'objectiu no és altre que centralitzar la presa de mostres programades i descongestionar, així, els centres de salut