societat

Primer dia d’ús obligatori de mascaretes al transport públic

Els cossos de seguretat i voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil estan repartint 146.000 mascaretes a totes les Illes

Primer+dia+d%27%C3%BAs+obligatori+de+mascaretes+al+transport+p%C3%BAblic

Una de les mesures que han entrat en vigor aquest dilluns és l’obligatorietat de dur mascaretes al transport públic. Per facilitar el seu compliment, entre dilluns i dimarts, els cossos de seguretat i voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil estan repartint 146.000 mascaretes a totes les Illes.

A Balears, s’han instal·lat punts de repartiment de mascaretes. Principalment als llocs amb més afluència de gent. A l’estació de tren d’Inca, per exemple, se n’han repartit 120 entre les 8 i les 9 del dematí. A Palma, un dels punts de repartiment s’ha instal·lat a l’estació intermodal, on voluntaris de Protecció Civil i de la Creu Roja n’han donat a tots els usuaris que l’han demanat.

També a Eivissa, voluntaris de la Creu Roja, han anat repartint mascaretes per l’estació d’autobusos CETIS. I a Menorca, més concretament a l’esplanada de Maó, les forces de l’ordre han controlat el trànsit de vehicles i, al mateix temps, junt amb voluntaris de Protecció Civil, també han repartit mascaretes. El mateix que a l’entrada del polígon industrial. De les 352.500 mascaretes que l’Estat va enviar a Balears, entre dilluns i dimarts, se’n repartiran 146.000, de les quals, 118.000 es lliuraran a Mallorca; 16.000 a Eivissa i Formentera i, 12.000 a Menorca. Segons ha informat la Delegació del Govern, les 206.500 restants seran repartides entre els diferents municipis de les Illes i d’entitats socials a partir del pròxim dimecres.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’Open Arms salva 146 persones en dues setmanes

Deu anys després de començar la guerra a Líbia, continua el drama humanitari amb 236 morts a la Mediterrània des d'inicis de 2021

Autoritzen la manifestació del sector de la restauració aquest dilluns a Palma

La protesta recorrerà els principals carrers de Palma i finalitzarà davant del Consolat de Mar

Dues cases del port de Maó d’arquitectura contemporània obren les seves portes

El Col·legi d'Arquitectes de Menorca inicia un cicle d'activitats divulgatives que tenia pendent per la pandèmia

Els casals de gent gran de Menorca, tancats de moment tot i el Nivell 2

El fet que no es puguin reunir més de 6 persones els dificulta la represa de les activitats