SOCIETAT

Primer dia d’ús obligatori de mascaretes al transport públic

Els cossos de seguretat i voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil estan repartint 146.000 mascaretes a totes les Illes


Una de les mesures que han entrat en vigor aquest dilluns és l’obligatorietat de dur mascaretes al transport públic. Per facilitar el seu compliment, entre dilluns i dimarts, els cossos de seguretat i voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil estan repartint 146.000 mascaretes a totes les Illes.

A Balears, s’han instal·lat punts de repartiment de mascaretes. Principalment als llocs amb més afluència de gent. A l’estació de tren d’Inca, per exemple, se n’han repartit 120 entre les 8 i les 9 del dematí. A Palma, un dels punts de repartiment s’ha instal·lat a l’estació intermodal, on voluntaris de Protecció Civil i de la Creu Roja n’han donat a tots els usuaris que l’han demanat.

També a Eivissa, voluntaris de la Creu Roja, han anat repartint mascaretes per l’estació d’autobusos CETIS. I a Menorca, més concretament a l’esplanada de Maó, les forces de l’ordre han controlat el trànsit de vehicles i, al mateix temps, junt amb voluntaris de Protecció Civil, també han repartit mascaretes. El mateix que a l’entrada del polígon industrial. De les 352.500 mascaretes que l’Estat va enviar a Balears, entre dilluns i dimarts, se’n repartiran 146.000, de les quals, 118.000 es lliuraran a Mallorca; 16.000 a Eivissa i Formentera i, 12.000 a Menorca. Segons ha informat la Delegació del Govern, les 206.500 restants seran repartides entre els diferents municipis de les Illes i d’entitats socials a partir del pròxim dimecres.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |