X

Primer dissabte de caça a terrenys de Palma amb poques captures

Asseguren que hi ha molta d'afició, i per això se'n renoven llicències. Lamenten, però, que enguany la temporada no és bona, ja que les aus no emigren cap al sud i són pocs els exemplars de tord aconseguits

04/11/2023

Primer dissabte de caça a terrenys de Palma amb poques captures

Laura Sánchez

Primer dissabte que els caçadors reprenen la seva activitat a terrenys lliures de Palma. Ha estat després de més de 7 anys de prohibició, i asseguren que des de la seva aprovació, molts han renovat les llicències de caça. El Consistori s’acull al Pla Marc d’Ordenació Cinegètica del Consell de Mallorca.

Els dijous i els dissabtes són ja dies de caça a 3.000 hectàrees de parcel·les rurals a Gènova, Son Gual, Pontiró, na BurguesaXorrigo i el Pla de Sant Jordi. Dissabte en José Antonio i n’Amable han reprès a Son Gual una de les seves activitats preferides.

Asseguren que hi ha molta d’afició, i per això se’n renoven llicències.

Lamenten, però, que enguany la temporada no és bona. Les aus no emigren cap al sud i són pocs els exemplars de tord que han aconseguit caçar. Si bé no se’n duen cap peça, ni aus ni conills, sí que se senten satisfets amb la seva afició.

Des d’ara, els caçadors d’altres territoris de Mallorca a on encara no es permet la caça, poden venir també a aquests terrenys de Palma.

04/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Jose boned lopez 04/11/2023

    Gracias por el apoyo .

  2. Angel 08/11/2023

    Creo que es necesario que osdejen cazar
    Sólo saben que prohibir
    no nos dejan vivir