X

Primera aturada parcial de tren i metro a Mallorca després de festes

Els treballadors dels Serveis Ferroviaris reprenen les protestes el mateix dia que comencen les classes a la Universitat

07/01/2022

Primera aturada parcial de tren i metro a Mallorca després de festes

Els treballadors del tren i metro de Mallorca han reprès aquest divendres les aturades parcials. A primera hora, s’han cancel·lat una vintena de connexions. La jornada tornarà a tenir dues aturades: una a primera hora i una altra a darrera, entre les 17 i les 19:30 hores. Les protestes continuaran els dies 10, 13, 19 i 24 de gener. A més, entre el 16 i el 20 de gener, entre les festivitats de Sant Antoni i Sant Sebastià, n’hi haurà entre els 12 de la nit i les 5 de la matinada.

La vaga parcial d’aquest divendres, la primera després de festes, coincideix amb la represa de les classes a la Universitat. Una tornada a les aules que es fa amb moltes baixes per mor dels positius en coronavirus.

Els treballadors de Serveis Ferroviaris reivindiquen més recursos, més personal i més serveis i que se’ls garanteixi que la gestió del futur tramvia de Palma no serà externalitzada. De moment no han arribat a cap acord amb el Govern.

07/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT