Primera derrota de la UD Eivissa

Els eivissencs tot i avançar-se amb un gol de Cristian Herrera han perdut 3-1 a Eibar

03/10/2021

Ipurua ha estat la fortalesa que ha fet claudicar la UD Eivissa. 8 jornades després, els de Juan Carlos Carcedo han encaixat la primera derrota al futbol professional. El domini inicial ha estat blau cel. Tant, que Sergio Castel ha avançat a l’equip pitiús. Però el VAR ha confirmat que el davanter estava en fora de joc. La UD ho ha seguit intentant i abans de la mitja hora Cristian Herrera aprofita un centre-xut de Castel per inaugurar el marcador.

Una impol·luta primera part tacada per l’empat local. Fran Sol aprofita una assistència de Rober Correa per guanyar la posició a Rubén i establir l’empat.

L’empat ha suposat un cop doble per als de Carcedo. Rubén ha rebut un cop al cap i ha necessitat ser substituït.

Al segon temps la sort ha girat l’esquena a la UD i tot l’aconseguit al primer temps s’ha esbucat. Passada l’hora de partit, Edu Expósito aconsegueix avançar als locals amb aquest xut afortunat que Germán Parreño es fica en la pròpia porteria. La pilota topa al pal i el rebot acaba al fons de la xarxa. Amb la tranquil·litat del marcador a favor, l’Eibar s’ha desfermat i a 5 minuts del final Stoichkov culmina aquest contraatac per firmar el definitiu 3-1.

La UD torna sense res d’Ipurua. Un partit fatídic que treu l’equip pitiús de posicions de play-off.