Primera derrota de visitant

El Mallorca perd 2-0 contra l'Sporting amb dos gols de Djurdjevic, el primer de penal

14/03/2021

11

El Mallorca s’ha deixat la primera derrota lluny de l’Illa a El Molinón, plaça que l’Sporting ha convertit en un autèntic búnquer. En una de les pitjors funcions de la temporada, ha oferit una versió molt allunyada de la realitat dels seus números.

L’Sporting ha desactivat el Mallorca d’inici amb una pressió alta i amb la pilota, el principal tresor de l’equip de Luis García Plaza. Amb Manu García al volant i Campuzano desfermat, el conjunt asturià ha generat les primers ocasions. La més clara, una rematada de Nacho Méndez al minut 20 després d’un gran slam de Campuzano. El Mallorca ha sobreviscut en un camp de mines fins al minut 26, quan una trepitjada d’Antonio Sánchez sobre Javi Fuego ha estat castigada com a penal. Revisió del VAR i pena màxima que ha executat Djurdjevic per avançar l’Sporting.

El gol ha deixat ferit el conjunt mallorquí, que ha viscut moments d’angoixa. Un gran tir llunyà de Djurdjevic al minut 35 ha tornat a sobrevolar el gol. Amb poc vol per les bandes, el Mallorca només ha generat a pilota aturada, però Alvaro Giménez, la gran novetat avui, no ha trobat porteria després d’un servei des de l’esquerra de Cufré.

L’escenari ha variat al segon temps. Luis García Plaza ha cercat munició a la banqueta, i només sortir Abdón Prats ha disposat de dues oportunitats per marcar. El Mallorca picava a la porta del gol, però s’ha trobat amb una bofetada inesperada al minut 86. Errada de Fran Gámez i golàs de Djurdjevic amb una subtil vaselina sobre la mitja sortida de Reina. El davanter serbi ha estat un autèntic malson. Punt final a les opcions d’empatar. No era el dia, però el Mallorca continua líder.