Primera derrota del CD Eivissa i golejada del Platges de Calvià

Qui encara no ha perdut és el Poblense, que és tercer tot i no poder derrocar la murada del Collerense

14/11/2023

22

Derrota, la primera del curs, és la que va patir l’Eivissa contra el Constància, molt fiable al Nou Camp. L’equip de Guillem Llaneras es va avançar al minut 19 amb una rematada de José Gálvez. Gran maniobra del davanter a l’interior de l’àrea. El grup de Raul Casañ va empatar al minut 66 amb una rematada de Mario Riquelme i va creure en la victòria. Però en el temps del descans, Joan Roig va certificar la victòria dels mallorquins després d’un servei del porter Jaime. Primera derrota dels pitiüsos.

Qui encara no ha perdut és el Poblense, que és tercer tot i no poder derrocar la muralla del Collerense, que va aguantar en peu els 90 minuts. Bones oportunitats per marcar, un gol anul·lat a Nicoli per fora de joc, però empat sense gols al final. El conjunt d’Óscar Troya queda a quatre punts del lideratge. La quarta plaça és per al Platges de Calvià, carregat de dinamita en la seva visita a Sóller. Poc després de començar, Marc Esteva, de cap, ja va fer el primer de l’equip de Carlos Martínez. Tot i que Marcos plomer va empatar al minut 40 amb una gran diana després d’un xut llunyà, abans del descans, una gran acció personal d’Adri Marín per banda dreta va permetre Josemi fer l’1 a 2. Al segon temps, el Platges va ser un cicló. Lluís Ballester, de cap, va encetar la tempesta i un autogol de Pérez al minut 71, després d’una altra arrencada d’Adri, va situar l’1 a 4. Nilson, a passada novament de l’extrem menorquí Adri Marín, va fer el cinquè.

El Platges suma 18 punts, els mateixos que el Manacor, que no va poder superar el Mercadal. De fet, l’equip de Lluís Vidal es va avançar fins a dues vegades amb dianes de Sergi Pons. La primera, al minut 19. Ja a la segona part, Nacho va fer el gol de l’empat als 52 minuts del partit a la sortida d’un córner. Però només 3 minuts més tard, Sergi Pons va fer l’1 a 2. Al minut 75, Guillem Martí va tornar a empatar en una oda al futbol ofensiu.

L’altre equip de Manacor, l’Inter, va patir una nova derrota, aquesta vegada a Alaior. Tot va succeir a una segona part taquicàrdica. Juan Carlos va fer el primer dels menorquins al minut 63 en un servei des de la cantonada. Carlos va empatar poc després amb una gran rematada de cap. Però al tram final, l’Alaior amb gols d’Isaac i d’Ángel Martínez, es va adjudicar la tercera victòria de la temporada. La jornada es va completar amb l’empat a 0 entre el Portmany i el Binissalem, el triomf per 1 a 0 del Santanyí contra el Felanitx i la victòria per 1 a 2 del Llosetense a Alcúdia.