Primera derrota del líder Hestia Menorca i victòries del Sant Antoni i el Fibwi Palma

El Prat trenca la imbatibilitat dels menorquins (70-73); eivissencs i palmesans se situen a un triomf del primer lloc després de guanyar el Mollet (87-75) i el Gran Canària (78-85)

20/11/2022

16

El Prat va posar fi anit a la condició d’invicte de l’Hestia Menorca (70-73) al grup Est de la LEB Plata, que tanmateix manté el primer lloc de la classificació. El conjunt català va imposar el seu pla de partit des del salt inicial. Va arribar als darrers cinc minuts amb 13 punts d’avantatge. Slava Kravtsov, desactivat per moments per la defensa catalana, va acabar com el màxim anotador amb 17 punts. L’equip de Javi Zamora, que va ser expulsat per dues faltes tècniques, va apel·lar a l’èpica i va disposar de fins a tres tirs per forçar la pròrroga.

Una derrota que han aprofitat els perseguidors de l’Hestia per situar-se a només una victòria del líder. Entre ells, els altres dos equips balears. El Fibwi Palma va guanyar a la pista del Gran Canària per 78-85.

Per la seva part, el Sant Antoni s’imposava al Mollet per 87-75. Els homes de Carles Flores varen arribar a dominar per 22 punts, gràcies al tir exterior i a les 28 assistències, 10 de Dani de la Rúa. Vinicius da Silva, amb 19 punts i 10 rebots, va ser el més valorat dels pitiüsos.