mallorca

Primera jornada de vaga dels tripulants de cabina de Ryanair

L'aerolínia no ha volat a cap destinació nacional des de les Illes

Primera+jornada+de+vaga+dels+tripulants+de+cabina+de+Ryanair

Tot i que les connexions entre les Illes i la península varen ser considerades com a serveis mínims per Foment, aquest dimecres no ha sortit cap vol nacional de la companyia irlandesa. Ryanair els va cancel·lar prèviament en vista a la vaga de 48 hores que ha començat aquest dimecres.

Els tripulants de cabina de Ryanair han repartit fulletons explicant la situació que pateixen. Ho qualifiquen de règim disciplinari del terror. Tant, que no volen mostrar la cara davant de les càmeres.

Denuncien que, en aquesta primera jornada de vaga, la companyia ha convocat una quantitat de treballadors per estar de guàrdia molt per damunt del que és habitual. Acostumen a ser tres i, aquest dimecres, en són 27. Els sindicats han avisat a Inspecció de Treball per denunciar la situació en la que es troben aquests treballadors.

Als passatgers als quals se’ls ha cancel·lat el vol se’ls ha tornat l’import del bitllet o han estat reubicats. N’hi ha, però, que s’han trobat amb el vol cancel·lat en arribar a l’aeroport i sense avís previ. És el cas dels passatgers que havien de volar a les 15:45 de Palma a Brussel·les.

Com a mostra de solidaritat, tripulants de cabina d’altres companyies han donat botelles d’aigua als que feien serveis mínims. Denuncien que l’aerolínia irlandesa ni tan sols els proporciona aigua durant la seva jornada laboral, els obliga a comprar-la al mateix preu que els passatgers.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Dues persones, ferides greus en un accident a l’autopista de Palma a Andratx

Viatjaven en una motocicleta que ha col·lidit amb un cotxe

Un incendi de nivell 2 a s’Albufera obliga desallotjar 20 habitatges

L'extinció és complicada, ja que el vent bufa amb molta intensitat. La línia de foc ja és de diversos quilòmetres i ben visible de molts pobles de Mallorca. Segons el...

Dues persones, ferides després de caure’ls una estructura d’alumini pel fort vent

117 incidents ocorreguts pel fort vent. Palma i Calvià, els més afectats

Avancen al ritme previst les obres del nou tanc de laminació de Palma

Permetrà reduir un 90% els vessaments d'aigues a la badia de Palma