L’Azul Marino guanya per 68-63 el Miralvalle i dona la primera passa cap a la final

Les mallorquines no han anat per darrere al marcador en tot el partit. Demà cercaran apropar-se a la final amb una victòria contra l'Unicaja Mijas

20/04/2023

11

L’Azul Marino ha debutat amb una gran victòria a la fase d’ascens a la segona categoria del bàsquet espanyol. Un partit amb dues parts ben diferents. Als dos primers quarts, les mallorquines han mostrat tot el seu talent ofensiu, protagonitzat per Sabina  Burguera, Inés Tomás i Aya Traoré. Al descans s’ha arribat amb la major diferència a favor de les mallorquines:  dotze punts.

Però tot ha canviat a partir del tercer quart amb un gran paper de Griffin per a les extremenyes. Un 15-4 de parcial a favor del Miralvalle ha igualat al màxim el partit. L’Azul Marino ha tallat l’allau de les contràries i ha frenat la reacció. Però, quan el darrer quart navegava pel seu equador, el Miralvalle ha aconseguit empatar a 56. Era la primera vegada en tot el partit que l’Azul Marino no anava per davant al marcador. Un moment mental complicat que ha tengut la millor resposta possible. Aya Traoré ha tornat l’avantatge per a les mallorquines amb la seva única cistella en joc de tota la segona part. Patri Vicente ha fet dos triples definitius. En total, la reacció a l’empat ha estat un parcial de 9-0 que ja no ha rebut resposta. Victòria per l’Azul Marino que demà podria aconseguir la classificació per la final de l’ascens de diumenge.