societat

Primeres hores del BitCita amb 259 hores reservades

La gent que no vulgui emprar el web podrà esperar a rebre la cita per telèfon

Primeres+hores+del+BitCita+amb+259+hores+reservades

Primer dia de funcionament del web per demanar cita per vacunar-se i ja s’han donat més de 250 en les primeres hores. Tot i que la part informativa del web ja era en marxa ahir fins les 8 hores d’avui matí no s’ha activat la citació en línia i des de llavors no s’ha registrat cap incident. Les poc més de 5.500 persones nascudes l’any 1956 i que encara no han rebut la primera de les dosis, hauran d’emplenar un formulari sanitari i triar illa i lloc de vacunació. Després serà el moment d’aportar la nostra identificació i les dades per contactar. Mitjançant el DNI, el NIE o el CIP el sistema reconeixerà si l’usuari es troba al llistat del grup d’edat que toca vacunar aquella setmana.

A continuació, el sistema permetrà triar dia i hora i ens enviarà un recordatori al correo electrònic i un sms al telèfon mòbil. A mesura que vagin arribant vacunes cada setmana, serà el torn dels nascut un altre any. L’IB-Salut recorda que tota aquella gent que no vulgui o no sàpiga autocitar-se al web se’l continuarà avisant per telèfon.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell organitza visites a possessions de la Serra per l’aniversari de la declaració de la Unesco

D'aquí al novembre es visitaran Son Marc, Son Torrella o sa Campaneta, gràcies a la col·laboració amb l'entitat Itinerem

Primera jornada d’horari continu a la restauració d’Eivissa

L'illa ha passat a Nivell 1, això permet que la restauració pugui treballar en horari continuat, de dilluns a diumenge, fins a les 10 i mitja de la nit.

La solidaritat amb una escola de l’Índia fa córrer els més petits del CIDE

Uns 3.000 participants han pres part en la cursa, i han aconseguit recaptar 11.000 euros

Continuen en dependències policials els 16 detinguts aquesta matinada a Palma

Romandran detinguts fins que passin a disposició judicial