X

Producte fresc i de proximitat per a 140 famílies vulnerables de Menorca

Es tracta d'un projecte impulsat per la Fundació per a la Preservació de Menorca per ajudar el comerç local i a les famílies que més pateixen la crisi sanitària

14/02/2021

Cristina Tomás

La Fundació per a la Preservació de Menorca impulsa el “Projecte d’Emergència”. L’objectiu és recaptar més de 25 mil euros per facilitar producte fresc i de proximitat a 140 famílies vulnerables de l’illa que pateixen greument les conseqüències de la crisi sanitària.

El Claustre del Carme, a Maó, és un dels punts de venda de producte local més afectats per la pandèmia. La majoria de venedors asseguren que molts menorquins han canviat l’hàbit de comprar a les seves paradetes per fer-ho a grans superfícies.

La Covid ha agreujat la situació de moltes famílies a Menorca, que no tenen COM omplir la gelera, i el nombre de persones que demanen ajuda als serveis socials tampoc atura de créixer. Per aquest motiu, la Fundació per a la Preservació de Menorca ha engegat un projecte per ajudar que més d’un centenar de famílies vulnerables de l’illa puguin consumir producte fresc i de proximitat.

L’objectiu és doble. Per una banda, ajudar el comerç local i per una altra, les famílies que més pateixen la crisi sanitària, facilitant que puguin comprar producte fresc com fruita, verdura, peix o carn.

14/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris