societat

Professorat, pares i mares temen que el curs que ve tampoc sigui 100% presencial

El Ministeri preveu escenaris de semipresencialitat i un any més de mascaretes a les aules

Professorat%2C+pares+i+mares+temen+que+el+curs+que+ve+tampoc+sigui+100%25+presencial

El document filtrat del Ministeri d’Educació sobre com serà el curs 2021-2022 parla d’intentar garantir la màxima presencialitat. I que depenent de la situació sanitària, a partir de 3r d’ESO podria haver-hi semipresencialitat. A la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes això no els acaba de convèncer. Demanen que la presencialitat sigui del 100% en totes les etapes.

El document també planteja reduir la distància de seguretat a les aules d’ESO i Batxillerat d’1,5 metres a 1,2. I ràtios de 20 alumnes per aula d’Infantil i 25 de Primària. Els sindicats de professors ANPE i STEI demanen que es mantinguin les classes de 20 alumnes amb la mateixa quantitat de professors que hi ha actualment (o contractant-ne més, si és necessari).

Segons l’esborrany del Govern central, el curs que ve els alumnes d’una mateixa classe no caldrà que mantinguin la distància interpersonal. A més, els de diferents grups d’un mateix curs podran interactuar en activitats a l’aire lliure.

Durant tot el curs que ve, l’esborrany del Ministeri preveu mantenir totes les mesures sanitàries actuals. Preferentment, ventilació natural, intensificació de la neteja i mascareta obligatòria tot el curs a partir dels sis anys.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Jornada de neteja i conscienciació a Palma

Amb el títol “Allibera 1 metre quadrat”, Ecoembes i Seo Bird/Life han duit avui a terme una nova campanya de recollida de fems i residus. Han actuat a més de...

Nova mort amb Covid a Menorca

Es tracta d'un home de 73 amb patologies prèvies

Dos homes apunyalats a Palma

Els han traslladat a Son Llàtzer i estan detinguts. Passaran disposició del jutge

Cafès virtuals: un punt de trobada per parlar de tot plegat

Es faran cada quinze dies i estaran oberts a qualsevol persona que vulgui trobar-se i compartir emocions o experiències