societat

Professors d’arreu d’Espanya demanen més formació en noves tecnologies i comunicació

Més de cent docents i catedràtics han signat un manifest i dos d'ells són professors de la UIB

Professors+d%27arreu+d%27Espanya+demanen+m%C3%A9s+formaci%C3%B3+en+noves+tecnologies+i+comunicaci%C3%B3

Més de 100 professors i catedràtics d’arreu d’Espanya han signat un manifest perquè els futurs docents tenguin més formació en noves tecnologies i dos d’ells són professors la UIB. Consideren que aquesta pandèmia ha fet evident que el món digital és imprescindible, és necessari i, més que res és el futur.

La pandèmia ha accentuat el paper dels mitjans digitals. És el cas, per exemple, de les videoconferències. No se n’havien fetes tantes mai. Per això, professors d’universitats i, fins i tot, catedràtics creuen que és obligatori que els futurs docents es formin en comunicació i mitjans digitals, sigui com una doble titulació o com una assignatura.

El catedràtic de la UIB, Jesús Salinas, i també Jaume Sureda són dos dels 50 professors de l’àmbit de l’Educació que han signat aquest document. Consideren que el problema ja no radica únicament amb la falta de mitjans a les aules.

La majoria de centres educatius no estaven preparats per afrontar el nou escenari que ha esdevingut durant la pandèmia… Segons Salinas, però, aquesta vegada són els docents els que han fet els deures.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Malestar entre illencs provinents de València obligats a presentar un test d’antigen

Els viatgers, siguin residents o no, provinents del País Valencià no necessiten presentar cap prova negativa perquè la comunitat està...

Més d’un 12% de la població mundial té incotinència anal

L'associació ASIA anima als pacients a demanar ajuda

La col xorca de Menorca, a punt de granar al Jardí Botànic de Sóller

L'entitat conserva centenars de llavors de varietats locals