media

Programació especial a IB3

150 professionals han fet feina per atracar-vos els resultats de les eleccions a les Illes Balears

Programaci%C3%B3+especial+a+IB3

Avui capvespre, a les set i i cinc començarà un especial amb una extensa cobertura informativa podreu seguir en directe per televisió, ràdio, web i xarxes socials.

Els professionals dels serveis informatius d’IB3 estam preparats per informar-vos de tot el que succeirà durant la nit electoral. Ho farem a través d’un programa especial en directe que començarà a les set i 5 de l’horabaixa i vos oferirà la informació més pròxima. Hi haurà 30 punts de connexions en directe a Mallorca, Menorca, Eivissa i també a Madrid. D’aquesta manera, vos acostarem les reaccions dels principals partits polítics, l’ambient que es respira a les respectives seus i als principals focus informatius.

L’especial, conduït per Elena Serra i Xavi Garcia, oferirà un seguiment en temps real sobre quina és l’estimació de vot i els escons de cada formació política. Dades que analitzarem a plató amb dos experts: Antoni Tarabini, sociòleg de professió, i Joan Huguet, advocat i expolític.

Podreu estar també informats de tota l’actualitat a través d’Ib3 ràdio, que oferirà un seguiment especial del vespre electoral, amb un programa conduït per Olívia Navarro i Elena Taberner. Serà a partir de les set i mitja del capvespre. A més, hem preparat una web especial, on tendreu les dades actualitzades minut a minut del recompte dels vots i on trobareu, també, per primera vegada, un pactòmetre, una aplicació on els usuaris podran veure quins són els possibles pactes entre els partits per podar formar el nou govern espanyol.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

IB3 Ràdio estrena un nou canal musical exclusivament online

Amb aquest nou canal, IB3 reforça el seu paper com a altaveu de l'àmbit cultural illenc

Per què i quantes vegades ha estat notícia Mallorca a l’estranger aquest estiu?

La tornada de les corregudes de toros o les protestes contra els creuers han estat notícia a l'estranger

175.000 persones han seguit els 8 jaleos d’estiu a Menorca a través d’IB3

El 30% dels espectadors ha estat fidel a totes les retransmissions

Els jaleos de Sant Bartomeu i Sant Lluís, en directe per IB3 Televisió

Cap de setmana televisiu amb les festes patronals de Menorca