media

Programació especial a IB3

150 professionals han fet feina per atracar-vos els resultats de les eleccions a les Illes Balears

Programaci%C3%B3+especial+a+IB3

Avui capvespre, a les set i i cinc començarà un especial amb una extensa cobertura informativa podreu seguir en directe per televisió, ràdio, web i xarxes socials.

Els professionals dels serveis informatius d’IB3 estam preparats per informar-vos de tot el que succeirà durant la nit electoral. Ho farem a través d’un programa especial en directe que començarà a les set i 5 de l’horabaixa i vos oferirà la informació més pròxima. Hi haurà 30 punts de connexions en directe a Mallorca, Menorca, Eivissa i també a Madrid. D’aquesta manera, vos acostarem les reaccions dels principals partits polítics, l’ambient que es respira a les respectives seus i als principals focus informatius.

L’especial, conduït per Elena Serra i Xavi Garcia, oferirà un seguiment en temps real sobre quina és l’estimació de vot i els escons de cada formació política. Dades que analitzarem a plató amb dos experts: Antoni Tarabini, sociòleg de professió, i Joan Huguet, advocat i expolític.

Podreu estar també informats de tota l’actualitat a través d’Ib3 ràdio, que oferirà un seguiment especial del vespre electoral, amb un programa conduït per Olívia Navarro i Elena Taberner. Serà a partir de les set i mitja del capvespre. A més, hem preparat una web especial, on tendreu les dades actualitzades minut a minut del recompte dels vots i on trobareu, també, per primera vegada, un pactòmetre, una aplicació on els usuaris podran veure quins són els possibles pactes entre els partits per podar formar el nou govern espanyol.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Espanya, a la coa d’Eurovisió

Una balada, Arcade, interpretada per Duncan Laurence va donar la victòria a Holanda

Què en diu la premsa del debat a vuit d’IB3?

Entra-hi i torna a veure el Minut d'Or dels candidats

El documental ‘Retrats’, pròximament a les pantalles d’IB3

El llargmetratge de Carmen Vidal i Yolanda Guasch, i coproduït per IB3, conta la vida de vuit balears exiliats a Mèxic

La cobertura electoral més gran d’IB3 en els seus 15 anys d’història

250 professionals, més de 10 hores d'informació electoral, 28 debats, 40 entrevistes i un cara a cara