Programació especial a IB3 per a les eleccions generals

Els periodistes Elena Serra i Xavi Garcia presentaran el programa a IB3 Televisió amb 30 punts de connexions de directe

Programaci%C3%B3+especial+a+IB3+per+a+les+eleccions+generals

IB3 realitzarà diumenge una extensa cobertura informativa del vespre electoral que es podrà seguir en directe a ràdio, televisió i al web. 150 professionals de la comunicació treballaran per acostar als ciutadans la realitat del què està succeint a cada moment . A ràdio i televisió s’oferiran programes especials en directe en els quals es donarà a conèixer en temps real el recompte de vots, s’analitzaran amb experts els resultats, es connectarà amb 30 punts informatius a les Illes i també a Madrid i s’entrevistarà als principals protagonistes de la nit.

A les 20.00 hores, una vegada tanquin els col·legis electorals, IB3 donarà a conèixer un sondeig realitzat per CRTVE-Forta on es podrà veure l’estimació de vots i escons que es preveu reunir els partits tant a les Balears com arreu de l’Estat. Es tracta d’una enquesta telefònica realitzada a 15.000 persones d’arreu de l’Estat i amb un mostreig específic de les Illes. El sondeig es podrà seguir en directe a televisió, ràdio, web i a les xarxes socials d’IB3 Notícies amb l’etiqueta #EleccionsIB3 (Facebook i Twitter).

Televisió

A IB3 Televisió els periodistes Elena Serra i Xavi Garcia presentaran a partir de las 19.00 hores un programa especial de 5 hores, on informaran àmpliament d’allò que doni de sí la nit electoral.

Estaran acompanyats pel sociòleg Toni Tarabini i l’advocat Joan Huguet, qui analitzaran les tendències i els resultats que esdevenen del recompte de vots. A més, hi haurà connexions amb 30 punts informatius a les Illes i a Madrid, on periodistes desplaçats expressament acostaran en directe la realitat que es viu a les seus dels partits i als principals focus informatius. Precisament, hi haurà entrevistes personalitzades amb tots els protagonistes del vespre.

Ràdio

A IB3 Ràdio la cobertura de la nit electoral s’iniciarà a les 19:30 hores amb un programa conduït per les periodistes Olivia Navarro i Elena Taberner. La politòloga Marina Garcies i el sociòleg Andreu Grimalt els acompanyaran per analitzar els resultats i connectaran amb totes les seus dels partits de Madrid, Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, així com al Ministeri de l’Interior i la delegació del govern espanyol a les Illes. En total, un dispositiu amb més de 25 punts de connexió i més de 40 professionals.

Web

A la web d’IB3 es podrà consultar en temps real tota la informació de l’escrutini i per primera vegada es comptarà amb un ‘pactòmetre‘, una aplicació que permetrà que els usuaris comprovin de primera mà si les formacions tenen els escons suficients per arribar a un pacte.

A partir de les 20.00 hores es podran veure els resultats del sondeig i en ‘streaming’ al Facebook i al Twitter d’IB3. A l’aplicació mòbil d’IB3, també es podrà seguir la nit electoral en directe.

Cobertura votacions

A més de la cobertura de la nit electoral, IB3 estarà pendent de com transcorre la jornada de votacions. Es realitzaran avanços informatius per donar a conèixer les dades de participació, com han estat les votacions dels candidats i com han transcorregut les obertures dels col·legis electorals, entre d’altres.

I la cobertura de les eleccions no acaba aquí, sinó que l’endemà, el dilluns 29, el programa ‘Els dematins’ farà una cobertura especial i iniciarà les emissions a les 09.00 hores, per analitzar els resultats i les reaccions dels partits polítics.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El dissenyador japonès Kenzo Takada mor als 81 anys a París a causa del coronavirus

El reconegut creador va fundar el 1970 la marca de roba interncional Kenzo, destinada a perfums, roba i productes de...

Formentera també plora la mort de Maradona

Un argentí resident a l'illa des de fa quaranta anys, Carlos Trigo, va tenir una gran relació amb "el Pelusa"