Programació especial a IB3 per a les eleccions generals

Els periodistes Elena Serra i Xavi Garcia presentaran el programa a IB3 Televisió amb 30 punts de connexions de directe

Programaci%C3%B3+especial+a+IB3+per+a+les+eleccions+generals

IB3 realitzarà diumenge una extensa cobertura informativa del vespre electoral que es podrà seguir en directe a ràdio, televisió i al web. 150 professionals de la comunicació treballaran per acostar als ciutadans la realitat del què està succeint a cada moment . A ràdio i televisió s’oferiran programes especials en directe en els quals es donarà a conèixer en temps real el recompte de vots, s’analitzaran amb experts els resultats, es connectarà amb 30 punts informatius a les Illes i també a Madrid i s’entrevistarà als principals protagonistes de la nit.

A les 20.00 hores, una vegada tanquin els col·legis electorals, IB3 donarà a conèixer un sondeig realitzat per CRTVE-Forta on es podrà veure l’estimació de vots i escons que es preveu reunir els partits tant a les Balears com arreu de l’Estat. Es tracta d’una enquesta telefònica realitzada a 15.000 persones d’arreu de l’Estat i amb un mostreig específic de les Illes. El sondeig es podrà seguir en directe a televisió, ràdio, web i a les xarxes socials d’IB3 Notícies amb l’etiqueta #EleccionsIB3 (Facebook i Twitter).

Televisió

A IB3 Televisió els periodistes Elena Serra i Xavi Garcia presentaran a partir de las 19.00 hores un programa especial de 5 hores, on informaran àmpliament d’allò que doni de sí la nit electoral.

Estaran acompanyats pel sociòleg Toni Tarabini i l’advocat Joan Huguet, qui analitzaran les tendències i els resultats que esdevenen del recompte de vots. A més, hi haurà connexions amb 30 punts informatius a les Illes i a Madrid, on periodistes desplaçats expressament acostaran en directe la realitat que es viu a les seus dels partits i als principals focus informatius. Precisament, hi haurà entrevistes personalitzades amb tots els protagonistes del vespre.

Ràdio

A IB3 Ràdio la cobertura de la nit electoral s’iniciarà a les 19:30 hores amb un programa conduït per les periodistes Olivia Navarro i Elena Taberner. La politòloga Marina Garcies i el sociòleg Andreu Grimalt els acompanyaran per analitzar els resultats i connectaran amb totes les seus dels partits de Madrid, Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, així com al Ministeri de l’Interior i la delegació del govern espanyol a les Illes. En total, un dispositiu amb més de 25 punts de connexió i més de 40 professionals.

Web

A la web d’IB3 es podrà consultar en temps real tota la informació de l’escrutini i per primera vegada es comptarà amb un ‘pactòmetre‘, una aplicació que permetrà que els usuaris comprovin de primera mà si les formacions tenen els escons suficients per arribar a un pacte.

A partir de les 20.00 hores es podran veure els resultats del sondeig i en ‘streaming’ al Facebook i al Twitter d’IB3. A l’aplicació mòbil d’IB3, també es podrà seguir la nit electoral en directe.

Cobertura votacions

A més de la cobertura de la nit electoral, IB3 estarà pendent de com transcorre la jornada de votacions. Es realitzaran avanços informatius per donar a conèixer les dades de participació, com han estat les votacions dels candidats i com han transcorregut les obertures dels col·legis electorals, entre d’altres.

I la cobertura de les eleccions no acaba aquí, sinó que l’endemà, el dilluns 29, el programa ‘Els dematins’ farà una cobertura especial i iniciarà les emissions a les 09.00 hores, per analitzar els resultats i les reaccions dels partits polítics.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Javier Nart dimiteix de l’executiva nacional de Ciutadans

Ho fa el mateix dia que el portaveu econòmic de la formació al Congrés, Toni Roldan, es doni de baixa del partit

Les bases de Podem, a favor que la formació s’integri al Govern

El sí ha obtingut un 91,27% dels vots enfront del 8,73% que han donat suport al no​