X

Prohens assegura que el dinar amb Rodríguez va ser una equivocació

El portaveu de campanya estatal del PP, Borja Sémper, també ha afirmat que no va ser una bona decisió

28/03/2023

Prohens assegura que el dinar amb Rodríguez va ser una equivocació

Marga Prohens junt amb el portaveu parlamentari del PP, Antoni Costa, en una imatge d'arxiu.

Redacció

Polèmica pel dinar de dirigents del PP de les Balears convidats per José María Rodríguez, històric líder del PP de Palma, ex conseller i ex delegat del govern central, condemnat per corrupció pel cas Overmarketing. Una de les convidades a aquest dinar, l’actual presidenta del PP a les Balears, Marga Prohens, ha assegurat que anar-hi va ser una equivocació.

En declaracions a Canal 4, Prohens ha dit que no es va parlar de llistes electorals durant la trobada, però ha reconegut que no va ser una bona idea. “Vaig anar a dinar a una casa particular, encara que veient la transcendència d’un menjar informal i privat, pot ser que no fos la millor decisió. Si hagués sabut la transcendència que havia d’adquirir, no hi hauria anat”, ha afegit.

El portaveu de campanya estatal del PP, Borja Sémper, també s’ha referit al dinar i, com Prohens, ha dit que no va ser una bona decisió.

En canvi, el portaveu parlamentari del PP, Antoni Costa, no considera que la trobada entre Marga Prohens i José María Rodríguez de divendres passat fos un error. És més, en certa manera, l’ha justificada.

Aquest dilluns, en una nota de premsa, el PSIB ha qualificat de “gravíssima” la reunió de Prohens amb José María Rodríguez i ha demanat explicacions sobre “si ha pactat amb ell les llistes electorals”. El partit socialista ha demanat a la líder popular que expliqui “de manera immediata la reunió secreta” que va mantenir amb el dirigent, condemnat per delictes de prevaricació, malversació i falsedat.

28/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris