X

Prohens demana apostar per un PP “compromès a desembossar la mobilitat, l’habitatge i la sanitat”

A l'acte també ha participat el portaveu de campanya del partit, Borja Sémper, qui ha insistit en la necessitat de modificar com més aviat millor la llei del 'només sí és sí'

12/02/2023

Prohens demana apostar per un PP “compromès a desembossar la mobilitat, l’habitatge i la sanitat”

Redacció

Sobre l’accés a l’habitatge ha parlat, aquest diumenge, el Partit Popular. Ha estat durant l’acte de presentació dels seus candidats municipals a Mallorca per a les pròximes eleccions.

En concret, el partit presenta candidatura a 50 dels 53 municipis que conformen l’illa i, de fet, la meitat ho fan per primera vegada. Una aposta pel municipalisme, diu la presidenta del partit, Marga Prohens, que fuig d’electoralismes i vol acostar-se a les realitats de cada municipi. Prohens aposta per un canvi de model polític en què desembossin les polítiques d’habitatge i millori la sanitat pública.

A l’acte també ha participat el portaveu de campanya del partit, Borja Sémper. El Popular ha insistit en la necessitat de modificar, com més aviat millor, la llei del ‘només sí és sí’. Sémper ha demanat al Govern que n’assumeixi els errors i ha afirmat que continua amb la mà estesa al PSOE per a la reforma de la llei.

12/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris