X

Prohens qualifica de “maquillatge” la reforma fiscal del govern central perquè “deixa abandonades” les classes mitjanes baixes

La presidenta del PP demana a Armengol que imiti els presidents socialistes i s'uneixi a la rebaixa impositiva

30/09/2022

Prohens qualifica de “maquillatge” la reforma fiscal del govern central perquè “deixa abandonades” les classes mitjanes baixes

La presidenta del PP a les Illes Balears, Marga Prohens, ha qualificat d'”operació de maquillatge” la reforma fiscal anunciada ahir pel govern central. Argumenta que “deixa abandonades” les classes mitjanes baixes, en tocar impostos a rendes inferiors a 21.000 euros i deixa “fora els treballadors que cobrin més de 1.400 euros al mes”.

Així ho ha expressat durant una roda de premsa en la qual ha recalcat que la majoria de treballadors de l’hostaleria de les Balears no es veuran afectats per la reforma, ja que superen aquest límit salarial segons el conveni. Enfront d’això, ha defensat la proposta del PP, que abasta rendes de fins a 40.000 euros, per la qual cosa “afectaria més del 80 per cent de contribuents de les Balears”.

La presidenta dels populars ha informat que registraran en el Parlament un paquet de mesures urgents per combatre els efectes de la crisi energètica i la inflació, i ha demanat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que imiti els presidents valencià i extremeny, Ximo Puig i Guillermo Fernández Vara, i s’uneixi a la rebaixa impositiva. Prohens ha denunciat que el Govern “s’està enriquint” amb la recaptació i ha dit que Armengol és “una presidenta rica que es nega a abaixar impostos”.

30/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT