X

Prohens, sobre el dinar amb Rodríguez: “He donat més explicacions jo per un dinar privat que Armengol pel cas Ports”

La líder popular també afirma que les seves declaracions sobre les cambreres de pis han estat "manipulades"

29/03/2023

Prohens, sobre el dinar amb Rodríguez: “He donat més explicacions jo per un dinar privat que Armengol pel cas Ports”

Redacció

La líder del Partit Popular, Marga Prohens, és al centre de la polèmica en els darrers dies. La presidenta del PP balear, però, diu que ja ha donat totes les explicacions necessàries sobre la polèmica generada pel dinar amb l’exsecretari general del PP de Balears, Jose María Rodríguez: “he donat més explicacions jo sobre un dinar privat que Francina Armengol pel cas Ports”, ha etzibat.

Prohens també ha volgut aclarir les seves declaracions a un programa televisió aquesta setmana sobre les cambreres de pis i els llits elevables. Diu que les seves paraules s’han tret de context i s’han manipulat.

Abans, al matí, Prohens ha estat al centre de la diana de les crítiques del Govern espanyol. Diversos membres de l’Executiu s’han referit a la líder popular durant el ple del Congrés. La diputada mallorquina, líder del PP balear, ha hagut d’encaixar les crítiques, que també s’han produït als passadissos de la Cambra. Allà, la ministra de Treball ha criticat els comentaris que Prohens ha dit en relació amb els llits elevables dels hotels, tal com ha fet a l’hemicicle la ministra d’Igualtat.

Propostes en educació

El Partit Popular ha presentat les propostes en matèria d’educació per al seu programa electoral amb la presència del secretari d’Educació nacional del partit, Óscar Clavell. Ho ha fet després de tancar el fòrum dedicat a aquesta temàtica. A l’acte de cloenda hi han participat els sindicats STEI, USO i AMPE i la cooperativa d’ensenyament. Alguna de les propostes de la formació que dirigeix Marga Prohens és introduir la gratuïtat en les matrícules universitàries en alumnes que presentin un notable i que les seves famílies no superin els 58.000 euros de renda.

29/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris