X

Prohens, sobre els pressupostos: “Ha estat un cap de setmana d’intenses negociacions”

La presidenta del Govern ha recalcat que les negociacions sobre els pressupostos de la comunitat per a 2024 les duen a terme "els grups parlamentaris" de PP i Vox

18/12/2023

Prohens, sobre els pressupostos: “Ha estat un cap de setmana d’intenses negociacions”

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha assegurat aquest dilluns que són els grups parlamentaris del PP i Vox els que estan negociant les esmenes dels pressupostos i els que han d’informar de l’estat de les converses: “Em consta que estan parlant i ha estat un cap de setmana d’intenses negociacions”. Prohens ha recalcat que les negociacions sobre els pressupostos de la comunitat per a 2024, les duen a terme “els grups parlamentaris” i no el Govern, i ha respost a les preguntes sobre la situació que “avui tenen tots compareixences i donaran compte del punt en el qual es troben les negociacions amb Vox”. “Estem negociant esmenes dins d’un Estatut d’Autonomia, el programa de Govern amb el qual el PP es va presentar a les eleccions i dins d’un pacte d’investidura que tenim signat amb Vox”, ha respost la presidenta.

Prohens ha insistit a remetre les preguntes sobre l’estat concret de les negociacions als grups parlamentaris. En relació amb un dels punts que reclama Vox, que és la supressió de les subvencions a patronals i sindicats, el secretari general de CCOO, José Luis García, ha assegurat: “Esperem i reiterem que es compleixin també els compromisos amb els agents econòmics i socials d’aquesta comunitat autònoma; entenem que aquests compromisos s’han de complir”.

Notícies relacionades >

18/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris